More

  Facebook breidt strijd tegen verkeerde informatie over COVID-19-vaccins uit met kinderen |

  Desinformatie over vaccins is al jaren een alomtegenwoordig probleem op Facebook, en het was pas eerder dit jaar dat de website eindelijk beleid introduceerde dat het probleem zou aanpakken. Nu heeft het sociale netwerk dat beleid en zijn inspanningen op het gebied van COVID-19-vaccinatie uitgebreid met kinderen kort nadat de FDA het noodgebruik van het Pfizer COVID-19-vaccin voor kinderen van vijf tot elf jaar had goedgekeurd.

  In de komende weken zal het Engelse en Spaanse herinneringen naar gebruikers in de VS sturen dat het COVID-19-vaccin nu beschikbaar is voor kinderen. Die herinneringen bevatten ook een link waarmee gebruikers de dichtstbijzijnde vaccinatiesite kunnen vinden. Misschien, nog belangrijker, het zal zijn beleid inzake desinformatie tegen vaccins uitbreiden om beweringen te verwijderen dat COVID-19-vaccins voor kinderen niet bestaan ​​en dat het vaccin voor kinderen niet is getest. Het verwijdert ook elke bewering dat COVID-19-vaccins kinderen kunnen doden of ernstig schaden, dat ze helemaal niet effectief zijn voor kinderen en dat iets anders dan een COVID-19-vaccin kinderen kan inenten tegen het virus.

  Facebook zegt dat de strijd tegen verkeerde informatie over vaccins deel uitmaakt van een voortdurende inspanning in samenwerking met de CDC, de WHO en andere gezondheidsautoriteiten. Het belooft zijn beleid te blijven bijwerken en elke nieuwe claim over het COVID-19-vaccin voor kinderen die in de toekomst zal verschijnen, te verbieden. De website, die nu opereert onder het moederbedrijf Meta, zegt dat het sinds het begin van de pandemie meer dan 20 miljoen stukjes inhoud van Facebook en Instagram heeft verwijderd. Vanaf augustus 2021 heeft het ook 3.000 accounts, groepen en pagina’s verbannen wegens het herhaaldelijk schenden van zijn beleid ten aanzien van verkeerde informatie over de gezondheid.

  FacebookFacebook

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]