More

  Earins draadloze oordopjes van $ 189 zijn zowel minimaal als meeslepend |

  Op zoek naar een nieuwe koptelefoon? Draadloos is momenteel de meest populaire vormfactor, en om een ​​paar goede redenen: geen verwarde kabels die dingen uit je tas lanceren als je de knoppen eruit haalt; geen snoeren die vast komen te zitten aan fitnessapparatuur; en geen afgebroken draden waardoor uw oordopjes overbodig worden. En hoewel Bluetooth-knoppen er dertien in een dozijn zijn, zijn niet alle modellen gelijk gemaakt. De beste paren zijn minimaal, duurzaam en bieden een heldere geluidskwaliteit voor zowel luisteren als chatten.

  Dit zijn slechts een paar manieren waarop je de Earin A-3 True Wireless Earbuds kunt omschrijven, nu verkrijgbaar voor $ 189. Deze oordopjes zijn ontworpen met minimalisme in gedachten – zonder oordopjes – dus verwacht een strakke look en feel die serieus geluid levert.

  Als het geluid niet van die kwaliteit was, zou je zelfs vergeten dat je deze oordopjes draagt. De A-3’s hebben een open ontwerp zonder rubberen uiteinden of onhandige stabilisatoren, zodat ze geen ongemak veroorzaken na langdurig dragen. In plaats daarvan geniet je van meeslepend geluid via dynamische 14,3 mm-drivers, die behoorlijk fors zijn voor oortelefoons van dit formaat.

  Of je nu shows, films en muziek streamt of een belangrijk werkgesprek voert, je hebt gewonnen geen slag te missen. Over telefoontjes gesproken, de persoon aan de andere kant van de lijn zal ook geen probleem hebben om u te horen. De Earins hebben vier microfoons die je stem vastleggen en weergeven in haarscherpe kwaliteit.

  De Earin True Wireless Earbuds werken met alle Bluetooth-compatibele apparaten en er is zelfs een app beschikbaar voor Android-, iOS- en Windows 10-apparaten. Als ze niet in gebruik zijn, stop je je oordopjes in de handige oplaadcassette zodat ze kunnen opstarten, wat ongeveer 75 minuten duurt. Je krijgt drie volledige oordopjes per oplaadbeurt, wat genoeg is om je de hele dag bezig te houden.

  De minimale A-3’s zorgen voor elke keer weer een scherpe luisterervaring. Koop de Earin True Wireless-oordopjes voor $ 189, of $ 10 korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets en technologie speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]