More

  De nieuwe studio van Amy Hennig maakt een game met Marvel |

  Het is een tijdje geleden dat we nieuws van Amy Hennig hebben gehoord, maar nu weten we waar de voormalige Naughty Dog and Visceral Games-schrijver en creatief directeur aan heeft gewerkt sinds hij indie in 2018 ging. Op vrijdag kondigde Marvel aan het werkt samen met Hennig’s Skydance New Media-studio aan een nieuw verhaalgedreven actie-avonturenspel dat zich afspeelt in het stripboekuniversum. Details over het project zijn schaars, maar het Disney-bedrijf plaagde dat de titel een “volledig origineel verhaal en een kijk op het Marvel-universum” zal bevatten.

  Na zo lang onze kaarten dicht bij het vest te hebben gehouden, zijn we verheugd om eindelijk het nieuws te kunnen delen! We werken met veel plezier samen met @MarvelGames aan ons eerste project bij @Skydance New Media, en we kunnen niet wachten tot we meer kunnen delen. Overwinnen! https://t.co/opj87SJwQ6

  — Amy Hennig (@amy_hennig) 29 oktober 2021

  “Ik kan me geen betere partner voorstellen dan Marvel voor onze eerste game”, zei Hennig. “Het Marvel Universum belichaamt alle actie, mysterie en spanning van het pulpavontuurgenre waar ik dol op ben en leent zich perfect voor een interactieve ervaring. Het is een eer om een ​​origineel verhaal te kunnen vertellen met alle menselijkheid, complexiteit en humor die Marvel-personages zo duurzaam maakt en om onze spelers in staat te stellen deze helden waar ze van houden te belichamen.”

  In sommige opzichten , is het een verrassing om te ontdekken dat Hennig aan een AAA-titel werkt. Toen ze EA verliet nadat de uitgever Visceral had gesloten, leek het alsof ze een verandering van tempo wilde. “Ik zou graag een klein gezelschap hebben van zo’n zes tot acht mensen, maximaal vijftien, en dan kleinere projecten doen”, zei ze destijds. Maar dan was de mogelijkheid om met Marvel te werken misschien te moeilijk om te negeren, vooral voor een nieuwe studio die aan zijn allereerste game werkt. Net zoals het in Hollywood is gedaan, is het bedrijf begonnen met het aantrekken van talent uit alle hoeken van de game-industrie. Tussen Eidos Montreal, Firaxis en nu Skydance New Media werken enkele van de beste studio’s aan Marvel-eigendommen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]