More

  De 1TB 11-inch iPad Pro is nu goedkoper dan ooit |

  Als je op zoek bent naar een betere prijs op een iPad Pro met een hoge opslagcapaciteit, kan Amazon je helpen. De nieuwste 11-inch iPad Pro met 1 TB aan opslagruimte is nu $ 200 korting, waardoor het wordt teruggebracht tot $ 1.299. Dat is de beste prijs die we hebben gezien en $ 100 goedkoper dan het vorige dieptepunt.

  Koop 11-inch iPad Pro (1TB) bij Amazon – $ 1.299

  Er zijn zeer weinig verschillen tussen de 11-inch en 12,9-inch van dit jaar inch iPad Pro’s. Het grotere model heeft het nieuwe Liquid Retina XDR-display van Apple, dat je video-kijkervaring zal verbeteren. Maar alleen omdat het 11-inch model niet over de nieuwste weergavetechnologie beschikt, wil nog niet zeggen dat het een schamele scherm heeft. Je krijgt nog steeds een Liquid Retina-paneel met een resolutie van 2.388 x 1668 met ProMotion- en True Tone-technologie, wat wil zeggen dat het nog steeds een prachtig scherm is.

  Anders zijn de 2021 iPad Pro’s vrijwel hetzelfde. Beide draaien op M1-processors, waardoor ze krachtige prestaties leveren en ze de beste laptopalternatieven zijn die Apple tot nu toe heeft gemaakt. Ze hebben ook 5G-ondersteuning, een USB-C-poort die ook dienst doet als Thunderbolt-connector met USB 4.0-compatibiliteit en nieuwe Center Stage-camera’s. Dit laatste zorgt ervoor dat je in het midden van het beeld blijft tijdens videogesprekken, en dat zal een groot verschil maken of je nu op een Zoom-vergadering zit of gewoon FaceTiming met je familie.

  De meeste mensen doen dat waarschijnlijk niet Je hebt geen 1 TB aan ruimte nodig, maar het is handig als je een creatieve professional bent die iPad Pro gebruikt voor zowel werk als ontspanning, of iemand die zijn oude laptop wil inruilen voor een hybride apparaat. In combinatie met de juiste accessoires zou deze iPad Pro een solide laptopvervanger zijn.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]