More

  AirPods Pro met MagSafe zijn $ 30 korting, plus de rest van de beste technische deals van de week |

  November staat voor de deur en als je nog niet had nagedacht over alle cadeaus die je dit jaar moet kopen, is dit het moment om te beginnen. Black Friday-verkopen zijn eerder dan ooit begonnen en we verwachten dat er meer zullen volgen zodra 1 november wordt bereikt. Deze week zagen we de bijgewerkte AirPods Pro met de MagSafe draadloze oplaadcase dalen tot $ 220, terwijl Samsung honderden van een van zijn high-end projectoren afsloeg. Blink-beveiligingscamera’s voor thuis hebben bijna record-lage prijzen bereikt en je kunt nog steeds een Shark-robotstofzuiger pakken voor $ 150 korting. Dit zijn de beste technische deals van deze week die je vandaag nog kunt krijgen.

  AirPods Pro (met MagSafe-hoesje)

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Billy Steele /

  Apple’s bijgewerkte AirPods Pro met de nieuwe MagSafe-oplaadcassette zijn nu $ 30 goedkoper, waardoor ze dalen tot $ 220. De oordopjes zelf zijn niet veranderd, maar nu kun je ze magnetisch bevestigen aan MagSafe draadloze opladers.

  We gaven de laptops een score van 92 voor hun uitstekende prestaties, mooie Liquid Retina XDR-schermen, goede batterijduur en nieuwe poorten. Koop 14-inch MacBook Pro bij Amazon – $ 1.950 Koop 16-inch MacBook Pro bij Amazon – $2.450

  11-inch iPad Pro

  Apple Pencil 2e generatieValentina-tweede generatie Palladino / Enga-potlood is nu verkrijgbaar voor $ 100 lage prijs.Het is een must-have als je van plan bent aantekeningen te maken of illustraties te maken met je iPad. Koop Apple Pencil (2e generatie) bij Amazon – $ 100

  Shark IQ AV970 robotstofzuiger

  Shark IQ robotstofzuigerShark

  Shark’s AV970-robotstofzuiger kost $ 150,– een lage prijs van $ 250. Het heeft een zelfreinigende borstelrol, IQ-navigatie en spraakopdrachten voor Alexa en Google Assistant, plus een extra grote bak die meer vuil kan bevatten dan andere robo-vacs.

  Koop Shark IQ AV970 bij Amazon – $ 250

  Samsung The Frame-tv

  65-inch TVsDat is voor het model met een 2.2-kanaals geluidssysteem, maar het model met een 4.2.2-kanaals systeem kost maar liefst $ 1.500,-, wat het terugbrengt naar $ 4.998. Beide projectoren ondersteunen HDR10+ en tot 2.800 lumen helderheid, plus ze hebben beide aparte rode, groene en blauwe lasers om het volledige Rec.2020-kleurenbereik te dekken. Koop Premiere Projector (2.2) bij Amazon – $ 2.498 Koop Premiere Projector (4.2) bij Amazon – $ 4.998

  Blink beveiligingscamera’s

  html>” />U kunt zich aanmelden en $ 99 betalen voor twee jaar, plus u krijgt drie extra maanden gratis. We houden van NordVPN vanwege zijn snelheid, zijn beleid zonder logboeken, de duizenden servers waaruit het moet kiezen en dat ene account ondersteunt maximaal zes verbonden apparaten. Koop NordVPN (2 jaar) – $ 99 </p>
<h3>Tunnelbear< /h3> </h3>
<p>Een andere van onze top VPN-services, Tunnelbear, biedt een tweejarig abonnement aan voor $ 100. Je bespaart 58 procent als je je aanmeldt voor deze deal, en we denken dat Tunnelbear een van de gemakkelijkste VPN’s is om te gebruiken, vooral voor degenen die niet gek willen worden bij het configureren van hun verbindingen.</p>
<p> Koop Tunnelbear (2 jaar) – $ 100 </p>
<p>Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]