More

  Uitgelekte foto van Facebook’s Meta-smartwatch toont camera-inkeping |

  Meta — dat wil zeggen, het bedrijf dat voorheen bekend stond als Facebook — ontwikkelt mogelijk een smartwatch die foto’s en video’s kan maken. Bloomberg heeft een afbeelding gepubliceerd van een smartwatch met afgeronde hoeken, vergelijkbaar met de Apple Watch, behalve dat deze ook een inkeping heeft met een camera aan de voorkant. App-ontwikkelaar Steve Moser vond de afbeelding in de app van het bedrijf die werd gebruikt om zijn Ray-Ban Stories AR-zonnebril te bedienen, wat erop duidt dat het in de toekomst ook kan worden gebruikt om het horloge te bedienen.

  Meta

  Naast afgeronde hoeken en een camera lijkt de smartwatch een roestvrijstalen behuizing en afneembare banden te hebben. Moser zegt ook dat de code in de app aangeeft dat het horloge Milaan zou kunnen heten en dat de foto’s en video’s die je ermee hebt gemaakt, op een telefoon kunnen worden gedownload.

  Volgens Bloomberg hoopt Meta al in 2022 een smartwatch te lanceren, maar er is nog niets definitief. Verder werkt het moederbedrijf van Facebook naar verluidt al aan drie generaties producten die op verschillende tijdstippen zullen worden uitgebracht. Het is niet duidelijk of het apparaat dat op de afbeelding wordt getoond er een van is, of dat het überhaupt zal worden uitgebracht. The Verge meldde eerder dit jaar echter ook dat Facebook werkt aan een smartwatch met een camera aan de voorzijde en een 1080p-camera aan de achterzijde met autofocus. Het kan ook een hartslagmeter en LTE-connectiviteit hebben, hoewel die functies over de drie verschillende modellen kunnen worden verdeeld.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]