More

  TikTok test een directere manier voor gebruikers om makers een fooi te geven |

  TikTok test een nieuwe fooifunctie waarmee videomakers een andere manier kunnen krijgen om cadeaus van hun volgers te ontvangen. Het bedrijf staat zijn meest populaire gebruikers al toe om tips te ontvangen tijdens livestreaming, en nu probeert het iets directers uit.

  TikTok is een functie Tips uitrollen voor sommige makers

  h/t jera.bean https://t.co/fmrfuxdkrG pic.twitter.com/hufl2qopk2

  — Matt Navarra (@MattNavarra) oktober 27, 2021

  Het bestaan ​​van de functie werd voor het eerst opgemerkt door TikTok-maker Jera Bean en later op grotere schaal gedeeld door consultant (en voormalig The Next Web-schrijver) Matt Navarra. Volgens de clip die Bean heeft gepost, kunnen degenen die TikTok heeft ingeschreven voor de test een aanvraag indienen om een ​​knop Tips op hun profielpagina te krijgen.

  Ze hebben minimaal 100.000 volgers en een account met een goede reputatie nodig om in overweging te worden genomen. TikTok neemt met name geen deel van die tips. Het is mogelijk dat dit verandert wanneer en als het bedrijf de functie op grotere schaal uitrolt.

  TikTok vertelde TechCrunch dat het de tool met een beperkt aantal gebruikers heeft getest. “We denken altijd aan nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan onze gemeenschap en de TikTok-ervaring te verrijken”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

  TikTok is verre van het enige socialemediaplatform dat fooien toestaat. Twitter heeft sinds begin mei een ‘fooienpot’-functie. Meer recentelijk heeft het de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om Bitcoin-tips te verzenden en te ontvangen. De druk op het geven van fooien komt doordat bedrijven manieren zoeken om makers op hun platform te houden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]