More

  Teenage Engineering heeft een mini-ITX-case gemaakt met de naam Computer–1 |

  Terwijl Teenage Engineering vooral bekend staat om zijn synths, vindt het regelmatig manieren om zijn fans te verrassen. De nieuwste release is niet anders, maar dat maakt het niet minder spannend. Het heeft een ITX pc-behuizing aangekondigd die het de Computer-1 noemt. Het bedrijf zegt dat het sinds 2014 aan het ontwerp werkt. “Het is geen baanbrekende pc-behuizing, maar we vinden het leuk en gebruiken het elke dag”, zegt TE op zijn website. “Nu willen we het graag met je delen.”

  De behuizing is gemaakt van 1 mm dik gepoedercoat aluminium. Net als TE’s recente synths, wordt het geleverd in een zelfbouw flat-pack ontwerp waarbij sommige van de panelen moeten worden gebogen. “Denk twee keer na, buig één keer”, waarschuwt het bedrijf humoristisch. Met chromen handgrepen inbegrepen, is de behuizing 322 mm of ongeveer een voet lang. In de breedte meet hij 170 mm of iets meer dan 15 cm breed. Binnenin heb je genoeg ruimte voor een SFX-voeding, een dual-slot GPU die minder dan 180 mm lang is en een CPU-koeler van ongeveer 120 mm hoog. Het zal interessant zijn om te zien hoe de thermische prestaties van de Computer-1 zijn, aangezien de zijpanelen geen mesh-ontwerp hebben.

  Voor $ 195 is de Computer-1 prijzig, maar ongeveer wat je zou verwachten verwacht te betalen voor een ITX-zaak van een klein bedrijf. U vindt meer betaalbare opties in producten zoals de NR200 van Cooler Master, maar u kunt gemakkelijk maar liefst $ 200 of meer uitgeven aan een Dan A4 of FormD T1. Als je geïnteresseerd bent in de Computer-1, moet je misschien wachten om er een te bemachtigen. Het is momenteel uitverkocht, maar je kunt je aanmelden om een ​​melding te krijgen zodra het beschikbaar is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]