More

  Meta VR-headsets hebben geen Facebook-account nodig om | . te gebruiken

  De Oculus-naam is misschien niet meer, maar er is tenminste één goed nieuws in de beslissing van Facebook om zichzelf te rebranden als Meta. Je hebt geen Facebook-account nodig om de Quest-headsets te gebruiken. Dat stukje informatie was genesteld in een bericht van de aanstaande Meta CTO Andrew “Boz” Bosworth, waarin hij beschrijft wat de rebranding betekent voor de verschillende producten van het bedrijf.

  “We werken aan nieuwe manieren om in te loggen op Quest waarvoor geen Facebook-account nodig is, en die komen ergens volgend jaar”, zei Bosworth. “Dit is intern een van onze werkgebieden met de hoogste prioriteit.”

  Meta kondigde in augustus 2020 aan dat uiteindelijk alle Oculus-bezitters zouden moeten inloggen op hun apparaten met een Facebook-account. Destijds zei het bedrijf dat mensen mensen zouden gaan vragen om hun Oculus- en Facebook-accounts samen te voegen vanaf oktober 2020. Volgens dat plan hadden Oculus-bezitters tot 1 januari 2023 de tijd gehad om hun headsets te blijven gebruiken zonder een Facebook-account. Na dat punt zei Meta dat de apparaten zouden blijven werken, maar waarschuwde dat sommige games en apps dat niet zouden doen. Het is niet verwonderlijk dat de Oculus-gemeenschap onmiddellijk een hekel had aan de beslissing. “What the fuck”, zei een van de meer tamme opmerkingen die een Oculus-eigenaar plaatste in het opmerkingengedeelte van de blogpost waarin de beleidswijziging werd beschreven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]