More

  Mercedes-auto’s hebben vanaf 2022 optionele Dolby Atmos-audio |

  Je hoeft geen Lucid Air te kopen als je een auto wilt met meer meeslepende Dolby Atmos. Mercedes zal zijn auto’s uitrusten met Atmos-audio op alle modellen die zowel de nieuwste MBUX-interface (geïntroduceerd met de nieuwste S-Klasse) als een optioneel Burmester 3D- of 4D-geluidssysteem gebruiken. Of je nu wel of niet rijdt, je hoort compatibele muziek in een verticaal verbeterd geluidsveld – het klinkt misschien niet als een “liveconcert” zoals Mercedes beweert, maar het zou een stapje hoger moeten zijn dan de gebruikelijke stereoweergave.

  Het 4D-systeem omvat 31 luidsprekers, waarvan er zes het 3D-effect van bovenaf creëren. Nog vier “near-ear”-luidsprekers zitten op de voorstoelen en alle vier de stoelen hebben elk twee geluidstransducers (ook wel exciters genoemd). Voeg daar 1750 W aan totaal vermogen aan toe (inclusief een 18,5-liter subwoofer) en je zult waarschijnlijk blij zijn, ongeacht de audioverwerking.

  Bedoel niet meteen een met Atmos uitgeruste auto te kopen. Het formaat zal in de zomer van 2022 voor het eerst beschikbaar zijn in de Mercedes-Maybach en kort daarna in de S-Klasse. Andere modellen zullen volgen, maar misschien wilt u er niet op rekenen dat u snel een A-Klasse bij Atmos koopt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]