More

  Google Fi biedt binnenkort end-to-end versleutelde oproepen |

  Als u een Google Fi-abonnee bent, kan uw oproep de volgende keer dat u iemand belt, worden beveiligd door end-to-end-codering. De MVNO zal de komende weken beginnen met het uitrollen van ondersteuning voor de privacygerichte functie naar Android-telefoons. Zodra het beschikbaar is op je apparaat, wordt het automatisch geactiveerd wanneer je een andere Fi-abonnee belt.

  Je weet dat je op het punt staat versleuteld te bellen dankzij de speciale audio- en visuele signalen die Google heeft toegevoegd naar de telefoon-app. Er verschijnt een slotpictogram op uw scherm terwijl u op het punt staat verbonden te worden met uw contactpersoon, en het blijft tijdens het gesprek op het scherm staan. Je hoort ook een andere beltoon als je iemand belt die een compatibel apparaat heeft.

  Als het nog niet duidelijk was, hangt de waarde van versleuteld bellen af ​​van hoe veel van je vrienden en familie zijn toevallig ook Fi-abonnees en ze gebruiken Android-telefoons. Zoals de zaken er nu voorstaan, bestaat de kans dat je nooit de beltoon hoort die aangeeft dat je gesprek veilig is.

  Op die manier is versleuteld bellen op Fi net als RCS een paar jaar geleden. Het is een protocol zonder ondersteuning van providers. Als u zich zorgen maakt over het privé houden van uw gesprekken, kunt u het beste ergens anders kijken. Dat gezegd hebbende, het is een leuke en leuke manier voor Google om zijn draadloze service te differentiëren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]