More

  Facebook investeert $ 150 miljoen in VR-leerervaringen |

  Virtual reality kan een krachtig leermiddel zijn, maar het is slechts zo goed als de inhoud die beschikbaar is voor het medium. Facebook wil de beschikbaarheid van inhoud voor VR-leren vergroten als onderdeel van zijn inspanningen om zijn focus op de metaverse te verleggen, en het heeft een fonds van US $ 150 miljoen gecreëerd om dat doel te bereiken. Het sociale netwerk heeft aangekondigd dat het zoveel uitgeeft om zijn VR-leerdoelen de komende drie jaar te bereiken tijdens zijn Connect 2021-evenement.

  Omdat Facebook hoopt een robuust ecosysteem te bouwen voor leren in de metaverse, is het van plan meer te doen dan alleen meeslepende educatieve ervaringen te creëren. Een deel van het geld gaat naar het opleiden van augmented reality- en virtual reality-makers, zodat ze hun eigen ervaringen kunnen maken. Facebook werkt samen met Unity om mensen de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om educatieve VR-content te maken – voornamelijk gebruikt het Unity’s “Create with VR for Educators”-tool met Quest 2-apparaten om non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen les te geven. Daarnaast werkt het samen met verschillende onderwijsinstellingen, waaronder van oudsher zwarte hogescholen en universiteiten, en non-profitorganisaties om meeslepende ervaringen voor hen te creëren.

  Ten slotte zegt Facebook dat het stappen onderneemt om de toegang van mensen tot onderwijs te vergroten VR-materialen. Al dat werk gaat immers verloren als niemand ze uiteindelijk gebruikt om nieuwe dingen te leren.

  Mark Rabkin, VP van Oculus, zei in een verklaring:

  “VR is niet alleen maar plezier en games. Als je ooit de wereld hebt rondgereisd met Wander, Japan hebt verkend met Tokyo Origami, of de hemel hebt bewonderd in Titans of Space PLUS, dan weet je dat VR ook een krachtig hulpmiddel kan zijn voor onderwijs.. .Er is veel werk tussen waar we nu zijn en waar we de metaverse in de toekomst zien. We zijn enthousiast en we hopen dat je met ons meegaat op deze reis.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]