More

  Cricket brengt 5G naar al zijn telefoonabonnementen |

  Cricket reserveert niet langer 5G voor zijn duurste serviceniveau. Vanaf vandaag is 5G ingeschakeld voor alle abonnementen van de prepaid-provider. Zoals je zou kunnen raden, doet de provider ook afstand van de bescheiden 8 Mbps-limiet op de meeste van zijn plannen. Je kunt slechts $ 30 per maand betalen (voor één lijn) voor 5G, om het anders te zeggen – belangrijk als je meer geïnteresseerd bent in pure snelheid dan in iets anders.

  Er zijn enkele kanttekeningen. Cricket verandert de datalimieten niet voor zijn twee goedkoopste abonnementen, dus je zou de bescheiden toewijzingen van 2 GB of 10 GB veel eerder kunnen doorbranden. Je hebt ook niet veel keuzes voor 5G-telefoons als je rechtstreeks bij Cricket koopt, inclusief de iPhone 13-reeks en een handvol low-end Motorola- en Samsung-modellen. Je zult nog steeds een sterke prikkel hebben om de hogere niveaus te gebruiken, en misschien wil je je eigen telefoon meenemen.

  Het is echter geen geheim waarom AT&T Cricket aantrekkelijker maakt. Cricket heeft de afgelopen twee jaar 2 miljoen klanten toegevoegd (nu 12,4 miljoen in totaal). Terwijl de vaste dienst van AT&T duidelijk meer abonnees heeft, is Cricket de sterkste eigenschap in termen van relatieve groei. Het toevoegen van 5G aan meer plannen zou dat momentum levend kunnen houden. En simpelweg gezegd, Cricket moest een inhaalslag maken. Rivalen zoals Boost Mobile en T-Mobile’s Metro bieden al 5G op meerdere niveaus. Uw keuze van prepaid-aanbieders kan nu neerkomen op specifieke abonnementsfuncties en netwerkkwaliteit.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]