More

  ‘Assassin’s Creed Infinity’-game is niet gratis te spelen |

  Assassin’s Creed Infinity zal geen gratis online game zijn, heeft Ubisoft-CEO Yves Guillemot bevestigd tijdens de laatste winstoproep van de ontwikkelaar. Bloomberg rapporteerde in juli voor het eerst over het bestaan ​​van het project en sindsdien heeft het bedrijf er beetje bij beetje details over gedeeld. De publicatie zei dat AC Infinity, de naam van het project die bij de release zou kunnen veranderen, een live online service zal zijn die lijkt op Grand Theft Auto Online, waarvoor je de basisgame moet bezitten. Volgens Gamespot zei Guillemot ook:

  “Deze game zal veel verhalende elementen bevatten. Het wordt een zeer innovatief spel, maar het zal hebben wat spelers al hebben in alle andere Assassin’s Creed-games, alle elementen waar ze van houden… vanaf het begin. Het wordt dus een enorm spel. Maar met veel elementen die al aanwezig zijn in de games die we in het verleden hebben gepubliceerd.”

  In tegenstelling tot andere Assassin’s Creed-games met een enkel verhalend verhaal, heeft Infinity naar verluidt meerdere instellingen die er anders uitzien en aanvoelen, maar toch op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat Infinity meerdere games in één pakket zou kunnen hebben, maar hoe dat zal resoneren met oude fans valt nog te bezien. Het originele Bloomberg-rapport noemde het ook een enorm online platform met ruimte om uit te breiden in de maanden en jaren na de lancering, dus we kunnen zien dat nieuwe inhoud de service binnenkomt als campagnes of seizoenen.

  Ubisoft heeft zijn middelen gebundeld en de teams van Montreal en Quebec verenigd, die eerder aan afzonderlijke Assassin’s Creed-titels werkten, om Infinity te ontwikkelen. Guillemot zei echter dat het nog in de kinderschoenen staat en eerdere rapporten zeiden dat de snelst mogelijke release pas in 2024 zal zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]