More

  Amazon zal miljarden dollars uitgeven om de vertraging van de verzending tijdens de feestdagen te compenseren |

  Terwijl Amazon het afgelopen jaar een enorme omzetstijging doormaakte dankzij de lockdown en de daaruit voortvloeiende opkomst van online winkelen, laat het recente winstrapport van het bedrijf zien dat het zou kunnen vertragen. De netto-omzet steeg in het derde kwartaal met 15 procent tot $ 110,8 miljard, wat een daling is ten opzichte van het groeipercentage van 27 procent in het voorgaande kwartaal.

  Tegelijkertijd waarschuwt Amazon ook voor problemen in de wereldwijde toeleveringsketen, tekorten aan arbeidskrachten en hogere verzendkosten kunnen in het volgende kwartaal “enkele miljarden dollars aan extra kosten” veroorzaken. Amazon-aandelen daalden daardoor met 3,8 procent in de uitgebreide handel.

  Amazon CEO Andy Jassy zei dat het bedrijf de impact van deze problemen op de klanten en verkooppartners deze feestdagen wilde minimaliseren. “Het zal op korte termijn duur voor ons zijn, maar het is de juiste prioriteit voor onze klanten en partners”, zei hij in een persbericht. Dit is ook het eerste kwartaal van Jassy als CEO van Amazon sinds Jeff Bezos eerder dit jaar aftrad.

  Natuurlijk verdient Amazon nog steeds veel geld; het is het vierde opeenvolgende kwartaal dat het meer dan $ 100 miljard heeft verdiend. Zelfs als de online verkoop is gedaald, blijft Amazon Web Services een enorme geldmaker voor het bedrijf, met een omzetstijging van 39 procent tot $ 16,1 miljard.

  Ontwikkelen…

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]