More

  Tesla’s Sentry-modus biedt bestuurders nu een liveweergave van hun auto |

  Tesla heeft al lang hints verborgen in zijn code dat het eigenaren liveweergave toegang geeft tot de Autopilot-camera’s van zijn EV’s – nu rolt de automaker eindelijk de functie uit. De nieuwste software-update bevat een functie genaamd Sentry Mode Live Camera Access, waarmee eigenaren op afstand de omgeving van hun auto kunnen bekijken wanneer ze geparkeerd staan. De Sentry-modus is het geïntegreerde bewakingssysteem van Tesla dat een 360-graden-dashcam gebruikt om schade en elke poging tot inbraak vast te leggen. Het heeft geleid tot arrestaties van mensen die in het verleden probeerden Tesla’s te stelen, maar eigenaren hebben het tot nu toe niet kunnen gebruiken om de huidige omgeving van hun auto te bekijken.

  In zijn update-opmerkingen zegt Tesla dat de live camera-functie is end-to-end gecodeerd en is niet toegankelijk voor het bedrijf. Om het in of uit te schakelen, moeten eigenaren onder ‘Veiligheid en beveiliging’ gaan in ‘Controls’. Volgens Electrek moeten eigenaren echter een actief Premium Connectivity-abonnement hebben om liveweergave te activeren. Het abonnementspakket geeft hen toegang tot satellietkaarten en live verkeersvisualisaties, evenals mediastreaming en surfen op het web op gegevens. Het kost $ 10 per maand, maar eigenaren kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode voordat ze voor de service betalen.

  Op dit moment is live camera alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers die de beelden rond hun auto kunnen bekijken via de Tesla-app. De autofabrikant heeft helaas nog niet aangekondigd wanneer zijn Android-app ook de mogelijkheid krijgt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]