More

  Scharniergebruikers kunnen spraakberichten verzenden en audionotities toevoegen aan profielen |

  Hinge is de nieuwste dating-app die de audio een duwtje in de rug geeft. Vanaf vandaag kunnen gebruikers spraakclips aan profielen toevoegen, wat naar verluidt een primeur is voor een grote dating-app. Je kunt ook audionotities naar je wedstrijden sturen.

  Je kunt een audioclip aan je profiel toevoegen door naar het gedeelte Profiel bewerken van de instellingen te gaan en Gesproken prompt te selecteren. Je kunt een prompt kiezen (een vraag of opmerking die door de app wordt voorgesteld om iets over jou te benadrukken) en reageren met een opname van 30 seconden. “Dit is nog maar het begin van een heleboel dingen die we in de komende zes tot twaalf maanden naar buiten zullen zien komen en die mensen echt helpen een rijker verhaal in hun profielen te vertellen”, vertelde Hinge-CEO Justin McLeod aan CNBC.

  Screenshots met de functie voor spraakberichten in de dating-app Hingep. tekst. Veel dating-apps hebben video- en audiofuncties toegevoegd, vooral nadat het begin van COVID-19 persoonlijk daten bemoeilijkte. 

<p>De rivaliserende dating-app Bumble staat sinds april 2020 potentiële tortelduifjes toe om audioberichten naar elkaar te sturen, terwijl Tinder deze zomer is begonnen met het toestaan ​​van gebruikers om video’s aan hun profielen toe te voegen. Hinge heeft echter de laatste functie sinds 2017.</p>
<p>Hinge introduceert ook meer functies voor LGBTQ+-gebruikers. Vanaf donderdag introduceert de app een niet-binaire gendercategorie in zijn algoritme. McLeod merkte op dat hoewel andere apps gebruikers laten identificeren als niet-binair, ze meestal van die gebruikers eisen of ze willen dat hun profiel wordt gezien door mensen die op zoek zijn naar mannen of vrouwen. In november worden ook prompts toegevoegd die zijn ontworpen voor LGBTQ+-gebruikers.</p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]