More

  Iedereen krijgt hoeden in de eerste gratis ‘Bugsnax’ DLC, The Isle of BIGsnax |

  Exclusieve PlayStation Bugsnax wordt volgend jaar op een aantal verschillende manieren een stuk groter met de Isle of BIGsnax-update. Op weg naar PlayStation 4 en PS5 begin 2022, ontgrendelt The Isle of BIGsnax een nieuw landschap vol met oversized Bugsnax, plus het voegt uitdagingen toe om opties te voltooien en hutten te versieren op Snaktooth Island. En het leukste van de update is natuurlijk de mogelijkheid om je Bugsnax in verschillende hoeden te kleden.

  De Isle of BIGsnax-update is gratis voor alle Bugsnax-bezitters (probeer dat tien keer zo snel te zeggen).

  Bugsnax was een PS5-lanceringstitel, naast een strakke selectie van grote namen als Spider-Man: Miles Morales en de Demon’s Souls-remake. Het komt van de onafhankelijke studio Young Horses, die eerder bekend stond om het maken van Octodad, een verrassend hartverwarmend natuurkundespel over een octopus die zich voordoet als een normale vader.

  Onlangs haalde Young Horses de krantenkoppen voor het oprichten van een permanent viertal. -daagse werkweek, in het belang van het cultiveren van een gezonde balans tussen werk en privé voor werknemers. Dit is een groot probleem in de videogame-industrie, waar crunch — het implementeren van 100-urige weken en het anderszins overweldigende leven van werknemers — een veel voorkomende zakelijke praktijk is.

  “Hoewel ik het leuk vind om rare games te maken, is het ook gewoon erg belangrijk dat ik verantwoorde beslissingen neem om te zorgen voor de mensen met wie ik werk, dat soort dingen’, vertelde Philip Tibitoski, medeoprichter van Young Horses, aan in januari. ‘Dat is veel meer een ding geworden dan het was, of ik ben in ieder geval verder gegaan naar een zakelijke, baasrol, denk ik. Vreemd, maar voelt goed.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]