More

  Amazon’s eigen tv’s ondersteunen AirPlay 2 en HomeKit |

  Amazon’s eerste interne tv’s zijn misschien showcases voor Alexa, maar dat belet het bedrijf niet om het ecosysteem van iemand anders te ondersteunen. Volgens The Verge heeft Amazon plannen onthuld om ondersteuning voor Apple’s AirPlay 2 en HomeKit toe te voegen aan zowel duurdere Omni- als budget 4-serie Fire TV-toestellen nu ze beschikbaar zijn. Je kunt AirPlay 2 gebruiken om content vanaf je iPhone, iPad of Mac te casten, maar de HomeKit-integratie is misschien wel de meest opvallende – ja, je kunt Siri gebruiken om een ​​Amazon TV te bedienen als onderdeel van je bredere slimme thuisnetwerk. Amazon zou alleen zeggen dat de ondersteuning “binnenkort” zou komen.

  De tv’s zelf beginnen bij $ 370 voor de 4-serie, die de gebruikelijke Fire TV-integraties biedt, samen met 4K- en HDR-ondersteuning in formaten variërend van 43 inch tot 55 inch. Omni-sets leveren ondertussen Alexa-vriendelijke farfield-microfoons en (op de twee grootste modellen) Dolby Vision HDR. Ze beginnen bij $410 en variëren van 43 inch tot 75 inch.

  De uitbreiding is geen complete schok. Insignia- en Toshiba-gemaakte Fire TV Edition-sets kregen in juli AirPlay- en HomeKit-ondersteuning. We voegen eraan toe dat Apple en Amazon relatief gezellig zijn. Amazon Echo-speakers streamen bijvoorbeeld sinds 2018 Apple Music, terwijl Prime Video integreert met de Apple TV-app. Amazon heeft een sterke prikkel om AirPlay en HomeKit op te nemen, al was het maar om de concurrentie van Android TV en sets die afhankelijk zijn van Google Assistant af te weren.

  Zoals The Verge opmerkte, is er echter geen melding gemaakt van een van beide Apple-platforms naar add-on mediaspelers zoals de Fire TV Stick 4K Max. Voor nu moet je hardware kopen zoals de Apple TV of moderne Roku-apparaten om AirPlay en HomeKit naar tv’s te brengen waar ze niet zijn ingebouwd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]