More

  The Morning After: Best Buy en Home Depot trekken verschillende in China gemaakte beveiligingscamera’s |

  Twee verhalen tussen de VS en China leken gisteren onafhankelijk van elkaar te gebeuren. Ten eerste hebben Best Buy en Home Depot beveiligingscamera’s getrokken die zijn gemaakt door enkele Chinese bedrijven die verband houden met Oeigoerse bewaking. Beide Amerikaanse retailgiganten zijn gestopt met de verkoop van producten van Lorex en Ezviz, terwijl Lowe’s geen producten meer van de eerste heeft.

  De Amerikaanse overheid heeft moederbedrijven Dahua en Hikvision in 2019 op de economische zwarte lijst gezet vanwege hun rol in de massale surveillance van Oeigoerse moslims in de provincie Xinjiang. Volgens mensenrechtenorganisaties worden meer dan een miljoen Oeigoeren vastgehouden in interneringskampen, maar China blijft de beschuldigingen ontkennen. Home Depot vertelde TechCrunch dat het “zich inzet om de hoogste normen van ethische inkoop te handhaven en [het] onmiddellijk stopte met het verkopen van producten van Lorex toen dit onder de aandacht van [het bedrijf] werd gebracht.”

  Binnen dezelfde 24 uur , trok de FCC vervolgens het vermogen van China Telecom om in de VS te opereren in. Na procedures waarbij het ministerie van Justitie betrokken was, stelde de FCC vast dat China Telecom waarschijnlijk zou voldoen aan verzoeken van de Chinese regering, en de commissie meent dat er een kans bestaat dat het land de Amerikaanse communicatie beïnvloedt en verstoort.

  “ Het bevorderen van de nationale veiligheid is een integraal onderdeel van de verantwoordelijkheid van de Commissie om het algemeen belang te bevorderen”, aldus de FCC in een verklaring.

  De eenmalige dochteronderneming van Huawei, telefoonmaker Honor, wacht nog steeds om te zien of het op dezelfde manier wordt geëtiketteerd. Ambtenaren van vier federale agentschappen stemden vorige maand of ze het bedrijf op de entiteitenlijst van het Commerce Department wilden plaatsen. Het was gelijkspel.

  China Telecom heeft 60 dagen om aan het bevel te voldoen.

  -Mat Smith

  Adobe brengt Photoshop en Illustrator naar het web

  Je kunt basisbewerkingen uitvoeren en samenwerken met anderen.

  Adobe heeft “een grote stap voorwaarts voor samenwerking” aangekondigd door zijn Photoshop- en Illustrator-apps op het web te brengen, hoewel het om te beginnen vrij beperkt is. Het idee is niet om u ingewikkeld werk vanaf een webpagina te laten doen, maar om medewerkers in staat te stellen uw werk te openen en te bekijken vanuit een browser om opmerkingen en feedback te geven. Zie het als Google Documenten, maar dan voor afbeeldingen.

  Je zou in staat moeten zijn om bestanden te bekijken en opmerkingen toe te voegen zonder dat je een Creative Cloud-account nodig hebt.

  Ga door met lezen .

  Recensie van Kindle Paperwhite Signature Edition

  Dit is de beste e-reader.

  De Kindle Paperwhite 2021 verbetert op een aantal belangrijke manieren ten opzichte van zijn voorganger, vooral het grotere en responsievere scherm.

  De eerste film omvatte slechts de helft van Frank Herberts sciencefictionklassieker.

  Lees verder.

  Niantic’s ‘Pikmin Bloom’ mobiele game begint uit te rollen

  Klaar voor een nieuwe obsessie?

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs .yimg.com

  Pikmin is een andere iconische gamefranchise van Nintendo, maar de aantrekkingskracht zal waarschijnlijk een beetje beperkt zijn in vergelijking met Pokémon.

  Lees verder .

  Artiesten kunnen verificatie in hun NFT’s inbouwen met Photoshop

  Kopers weten dat digitale kunst authentiek is.

  Als verder bewijs dat NFT’s nergens toe leiden, werkt Adobe Photoshop bij met een bètafunctie voor Content Credentials die helpt de authenticiteit van NFT’s vast te stellen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]