More

  Qualcomm Snapdragon 695 brengt snellere 5G naar goedkope telefoons |

  Nu 5G-telefoons betaalbaarder zijn, wil Qualcomm die goedkope apparaten aantrekkelijker maken. Het bedrijf heeft drie nieuwe systems-on-chip geïntroduceerd die allemaal betere prestaties beloven voor budget 5G-hardware. De ster is zonder meer de Snapdragon 695. Dit op 6nm gebaseerde vervolg op de 690 voegt veel snellere millimetergolf 5G toe (belangrijk voor providers zoals AT&T en Verizon), terwijl het tot 30 procent snellere graphics en 15 procent snellere CPU-taken levert. Je volgende telefoon uit het middensegment is misschien veel beter geschikt voor gaming en gigantische downloads.

  De Snapdragon 480 Plus en 778G Plus zijn ondertussen herhalingen van de 480 en 778G die kleine winsten opleveren voor de CPU en GPU-prestaties door hogere kloksnelheden. Zie ze als tune-ups voor respectievelijk instap- en hogere middenklasse telefoons – je hoeft het niet te doen met een chip van enkele maanden oud.

  Er is ook een eenzame LTE-chip, de Snapdragon 680, die het 6nm-proces van de 695 deelt zonder de extra kosten van 5G. Het is bedoeld voor markten waar de 5G-service ofwel beperkt of te duur is.

  Alle vier de onderdelen zullen voor het einde van 2021 de verzendproducten bereiken. Honor, Motorola, Nokia (dat wil zeggen, HMD Global), Oppo , Vivo en Xiaomi verwachten allemaal een of meer van de nieuwe Snapdragons in hun telefoons te gebruiken.

  Er is een pragmatisme aan het werk. De 6nm-onderdelen (inclusief de 778G Plus) helpen Qualcomm een ​​groot deel van de smartphonemarkt te blijven bedienen, ondanks de beperkte levering van 5nm-onderdelen zoals de 780G. Het hoeft niet te vertrouwen op een echt oud proces. Toch is het opmerkelijk dat de chipmaker in de eerste plaats zoveel snelle chips lanceert – het bedrijf is duidelijk vastbesloten om zwaargewichten zoals MediaTek af te weren die gedijen op budget en mid- bereik hardware.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]