More

  Niantic’s ‘Pikmin Bloom’ mobiele game begint uit te rollen |

  De maker van Pokémon Go heeft een nieuwe mobiele game met augmented reality, en deze keer draait het allemaal om Pikmin. Niantic rolt Pikmin Bloom nu wereldwijd uit, te beginnen met Singapore en Australië waar het al live is. Net als bij Pokémon Go, moet je eropuit gaan en interactie hebben met de echte wereld. Geniet van het spel. Het is echter meer een leuke en kleurrijke metgezel voor dagelijkse wandelingen of trektochten, omdat het geen gevechten heeft en niet de stimulans heeft om zeldzame monsters te vangen zoals Pokémon Go doet.

  In Pikmin Bloom vind je zaailingen als je loopt die je kunt oppakken en uitgroeien tot plantachtige wezens die je overal volgen. Hoe meer je loopt, hoe meer Pikmin je kunt plukken en hoe meer Pikmin je zal volgen. Op het scherm word je afgebeeld als een Mii-avatar, met een stel wezens die achter je aan lopen en meer bloemen langs je pad laten bloeien. Je kunt ook items verzamelen tijdens je wandelingen, waaronder kleding die Pikmin kan dragen en fruit dat je je wezens kunt voeren om bloemen op hun hoofd te laten bloeien.

  Niantic CEO John Hanke zei in de video-aankondiging van de game dat de bloemen die de Pikmin maken door andere spelers kunnen worden bekeken, zodat je gedeelde tuinen kunt maken met je buren. Pikmin Bloom is nu live voor Android en iOS in Singapore en Australië, en zal binnenkort in meer landen en regio’s aankomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]