More

  Netflix’s nieuwe ‘Cowboy Bebop’-trailer toont eerste beelden van de show |

  Netflix heeft ons eerder een glimp gegeven van de live-action-bewerking van de klassieke anime Cowboy Bebop. De nieuwste trailer toont echter voor het eerst echte beelden uit de serie. Je ziet scènes van de bemanning in actie, vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten en besloten om samen te werken tot het moment dat ze op criminelen gingen jagen in ruil voor premie. Het toont vechtscènes met Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda), hun ruimteschip (de Bebop) en hun corgi Ein. Helaas nog geen Ed.

  De streaminggigant kondigde zijn live-action-aanpassing voor het eerst aan in 2018, maar het was pas eerder dit jaar dat de productie werd ingepakt voor seizoen één. Terwijl de cast en crew al sinds 2019 aan het filmen zijn, werd de productie gepauzeerd nadat Cho op de set geblesseerd raakte en de coronaviruspandemie de zaken nog verder vertraagde. Sindsdien bereidt Netflix zich voor op zijn debuut. Naast het vrijgeven van teasers voor de show, heeft het bedrijf alle 26 afleveringen van de anime aan zijn catalogus toegevoegd, zodat je alles wat met Cowboy Bebop te maken heeft, kunt marathoneren zonder van services te hoeven springen. (De anime is ook beschikbaar op Hulu.) 

  Netflix’ live-action adaptatie van Cowboy Bebop begint op 19 november te streamen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]