More

  Met Photoshop-update kunt u eenvoudig over een object bewegen om het te selecteren |

  Adobe heeft zijn nieuwste Photoshop-update op desktop en iPad onthuld voor zijn Adobe Max 2021-evenement, en net als bij de laatste paar versies worden de meest interessante functies mogelijk gemaakt door AI. De belangrijkste daarvan is het “Hover Auto-masking Object Selection Tool” waarmee u een scène-object kunt selecteren door er met uw muis overheen te gaan.

  De functie is echt zo simpel, omdat Adobe’s Sensei AI in werking treedt om de randen van een object te bepalen en het automatisch te selecteren met een enkele klik. Adobe heeft beloofd dat selecties die zijn gemaakt met de muisaanwijzer of andere hulpmiddelen voor objectselectie “nu nauwkeuriger zijn en meer details behouden in de randen van een selectie”, waardoor gebruikers tijd kunnen besparen.

  Adobe photoshop updates max 2021De tool kan de meeste objecten detecteren, maar Adobe kan de meeste objecten detecteren verbeteren om extra objectcategorieën op te nemen. Als een object niet of slechts gedeeltelijk wordt gedetecteerd, kunt u een selectiekader slepen over de gebieden die u wilt selecteren, zoals de tool eerder werkte.

  In dezelfde lijn is er nog een nieuwe functie genaamd “mask all objects”. Ook aangedreven door Sensei AI, scant het eenvoudig de scène en selecteert en maskeert automatisch elk object in de scène.

  Voor 2021 heeft het meer van die filters in bèta geïntroduceerd, met name de landschapsmixer, kleuroverdracht en harmonisatie. Landscape Mixer kan in wezen meerdere landschappen combineren om een ​​nieuwe scène te creëren met woestijnelementen die bijvoorbeeld een kustscène aan zee vervangen.

  De meest bruikbare klinkt echter als Color Transfer. Hiermee kun je de kleuren, het contrast en andere elementen van een foto die je leuk vindt, toepassen op een andere foto, of “deze afbeelding er zo uit laten zien”, zoals Adobe het uitdrukt. Dat zou veel van de verveling wegnemen of proberen te passen bij de stijl van een fotograaf, of je op zijn minst een startpunt geven voor de look waarnaar je streeft.

  Adobe's nieuwste object om het eenvoudig te selecterenTen slotte heeft Adobe de interoperabiliteit tussen Photoshop en Illustrator verbeterd, waardoor u vectorvormen uit Illustrator kunt kopiëren en in Photoshop kunt plakken, “allemaal met behoud van bewerkbare kenmerken in Photoshop zoals vulling, streek, overvloeimodus en dekking.” En wanneer Photoshop de bewerkbaarheid vanuit Illustrator niet kan behouden omdat het een functie niet ondersteunt, “proberen we de visuele betrouwbaarheid te behouden.”

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]