More

  De nieuwste beveiliging van Yubico biedt USB-C- en NFC-authenticatie voor $ 29 |

  Na de introductie van de $ 80 YubiKey Bio en $ 85 YubiKey C Bio aan het begin van de maand, is Yubico’s nieuwste fysieke beveiliging voor degenen die een eenvoudige optie willen. Voor $ 29 of € 29 wordt de beveiligingssleutel C NFC geleverd met bijna alles wat je zou willen van een beveiligingssleutel voor een fatsoenlijke prijs. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een USB-C-sleutel met ingebouwde NFC-ondersteuning. Out of the box werkt het met FIDO-compatibele websites en services. Dat geldt ook voor grote platforms zoals Google, Twitter en Facebook. Yubico beweert ook dat het de meest duurzame beveiligingssleutel op de markt is. Wat u hier niet zult vinden, is ondersteuning voor verouderde authenticatieplatforms, maar voor de meeste consumenten zou dat niet zoveel moeten uitmaken.

  Als u niet bekend bent met fysieke beveiligingssleutels, is dit een van de meest effectieve manieren om uw privacy en veiligheid te beschermen wanneer u tweefactorauthenticatie aan uw online accounts toevoegt. In 2018 bracht Google succesvolle phishing-aanvallen op zijn 85.000 medewerkers terug tot nul dankzij een beleid dat het gebruik ervan verplicht stelde. De beveiligingssleutel C NFC kan vandaag worden gekocht op de website van Yubico. Het bedrijf biedt ook een USB-A-versie aan die $ 25 kost.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]