More

  De nieuwe $ 170 Pro Plus van Instant Pot is verbonden met wifi en biedt begeleid koken |

  De Instant Pot is vaak een van de best verkochte keukenapparatuur dankzij zijn multicooking-mogelijkheden. Het kan een rijstkoker, een slowcooker, een snelkookpan zijn en bij sommige modellen kun je zelfs yoghurt maken. Een paar jaar geleden bracht het bedrijf de Instant Pot Smart WiFi uit, waarmee je hem op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen. Nu is er een gloednieuw verbonden model genaamd de Instant Pot Pro Plus (geprijsd op $ 169,99) dat belooft dat te doen, en meer.

  Net als bij Smart WiFi, kunt u de Instant Pot Pro Plus via WiFi met uw telefoon verbinden. U kunt vervolgens de Instant Pot-app gebruiken om het koken te starten of te stoppen, de timing te controleren en de voortgang overal in huis te volgen. Maar de Pro Plus kan meer dan dat. De app heeft meer dan 1.500 “slimme” recepten, waarin de timing, drukniveaus en ventilatievoorkeuren al voorgeprogrammeerd zijn, dus het enige dat u hoeft te doen is de stapsgewijze instructies te volgen om uw maaltijd te bereiden. Bovendien kunt u de stoomklep op afstand ontgrendelen en een uitgestelde starttijd invoeren. Je kunt ook je eigen recept maken met programmeerbare ontluchtingsmethoden (je kunt kiezen uit natuurlijke afgifte, pulsafgifte of snelle afgifte).

  De Instant Pot Pro Plus heeft ook andere verbeteringen. Om te beginnen heeft het een veel slanker ontwerp, met een groot en helder LCD-scherm. De roestvrijstalen binnenpan heeft een extra dikke aluminium laag die een efficiëntere verwarming belooft, en hij heeft een vlakke bodem die op elke kookplaat past. Het heeft zelfs “gemakkelijke” handgrepen die de binnenpan gemakkelijker te manoeuvreren maken. De Pro Plus beschikt ook over sous-vide, voedselverwarmer, sterilisator en cake maker-modi.

  De Instant Pot Pro Plus is nu verkrijgbaar via de Instant Pot-website, Amazon en Williams-Sonoma voor $ 169,99. De Instant Brands Connect-app kan worden gedownload van de Apple App Store of de Google Play Store.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]