More

  Blizzard annuleert BlizzConline 2022 te midden van seksuele intimidatieschandaal |

  Blizzard zal begin 2022 geen BlizzConline-evenement organiseren, zoals eerder werd aangekondigd. Eind mei, toen het BlizzCon 2021 annuleerde, zei de studio dat het van plan was om begin 2022 een wereldwijd evenement te organiseren met zowel persoonlijke als online componenten. Nu zal dat niet gebeuren.

  “Elk BlizzCon-evenement vereist dat ieder van ons gebeurt, een inspanning van het hele bedrijf, gevoed door onze wens om wat we creëren te delen met de gemeenschap waar we om geven. veel”, zegt het bedrijf. “Op dit moment hebben we het gevoel dat de energie die het zou kosten om een ​​show als deze op te zetten, het best kan worden gericht op het ondersteunen van onze teams en de voortgang van de ontwikkeling van onze games en ervaringen.”

  Zonder direct te verwijzen naar het schandaal van seksuele intimidatie dat de studio de afgelopen maanden op zijn kop heeft gezet, merkt Blizzard op dat het van plan is de tijd te nemen om BlizzCon opnieuw te bedenken. “Hoe het evenement er in de toekomst ook uitziet, we moeten er ook voor zorgen dat het zo veilig, gastvrij en inclusief mogelijk aanvoelt”, zei het.

  Het is geen verrassing dat Blizzard het evenement wil herwerken. Een van de ernstigste aantijgingen van het California Department of Fair Employment and Housing betrof BlizzCon. Volgens het bureau was de jaarlijkse show de locatie van de beruchte ‘Cosby Suite’ waar Blizzard-medewerkers, waaronder voormalig World of Warcraft-creatief directeur Alex Afrasiabi, naar verluidt vrouwen seksueel lastigvielen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]