More

  Blink beveiligingscamera’s zijn nu tot 33 procent korting |

  Het winkelseizoen voor de feestdagen is een goed moment om te investeren in slimme gadgets voor thuis, aangezien veel ervan sterk worden afgeprijsd. En omdat het seizoen dit jaar vroeger dan ooit begint, zien we nu al goede kortingen op zaken als beveiligingscamera’s voor in huis. Amazon heeft op dit moment een goede verkoop op Blink-camera’s, waardoor ze tot bijna recorddieptes zijn gedaald. Een Blink Outdoor-kit met één camera kost $ 70, terwijl het Indoor-equivalent te koop is voor $ 60 – beide waren $ 10 goedkoper op Prime Day in juni, maar dit is de beste prijs die we sindsdien hebben gezien. Ook is de Blink Mini gedaald tot $ 25, wat slechts $ 5 meer is dan op Prime Day.

  Winkel Blink-uitverkoop bij Amazon Koop Blink Outdoor (1 camerakit) bij Amazon – $ 70 Koop Blink Indoor (1 camerakit) ) bij Amazon – $ 60 Koop Blink Mini bij Amazon – $ 25

  Het grootste verkoopargument voor deze camera’s is dat ze draadloos zijn. Zowel de Outdoor- als Indoor-modellen zijn ongebonden en werken op AA-batterijen, dus je kunt ze bijna overal plaatsen waar je maar wilt, met of zonder de hulp van houders. Afgezien van het feit dat de Blink Outdoor weerbestendig is, zijn de twee soorten camera’s grotendeels hetzelfde. Beide nemen 1080p-video op, hebben infrarood nachtzicht en kunnen bewegingsdetectiewaarschuwingen naar uw telefoon sturen. Ze ondersteunen ook tweerichtingsaudio, zodat je desgewenst met de persoon (of het dier, zelfs) aan de andere kant van je videofeed kunt praten. En zoals met de meeste door Amazon ondersteunde gadgets, ondersteunen deze camera’s Alexa-spraakopdrachten en kun je videofeeds bekijken van alle Echo Show-apparaten die je in huis hebt.

  De Blink Mini is een beetje anders omdat hij is eigenlijk een bedrade camera en hij is ook compacter. Hoewel het minder veelzijdig is dan de standaard Blink-apparaten, is het de betere keuze als je het systeem wilt proberen voordat je in een aantal extra camera’s investeert. Bovendien mis je geen enkele functie: de Blink Mini neemt ook op in 1080p, ondersteunt bewegingswaarschuwingen en tweerichtingsaudio, en hij werkt met Alexa.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]