More

  Bespaar $ 39 op deze Bluetooth-draaitafel met luidsprekers |

  De wereld beleeft een heropleving van vinyl. Vorig jaar verkocht vinyl voor het eerst sinds de jaren tachtig zelfs meer dan cd’s. Hoewel het formaat gedateerd is, worden muziekliefhebbers aangetrokken door het authentieke geluid van vinyl via cd’s en zelfs handige digitale formaten zoals MP3 en AAC.

  Toch hoef je het gemak niet op te offeren voor vintage uitstraling, zelfs als je zoals het luisteren naar muziek terwijl je onderweg bent. Met moderne draaitafels zoals de mbeat MB-PT-28 kun je genieten van het geluid van vinyl met draadloze flexibiliteit en maatwerk.

  De mbeat Bluetooth Hi-Fi-draaitafel vinkt alle vakjes aan. Deze moderne klassieker maakt gebruik van een massief metalen plateau boven een sub-plateausysteem om ongewenste resonantie en ruis te dempen, en wordt geleverd met een instelbaar contragewicht, anti-skating en bewegende magneetcartridge voor soepel afspelen. Je kunt 33/45 platen draaien op de draaitafel en ze afspelen via de twee bijbehorende 18W-speakers.

  Heb je al een high-end paar luidsprekers? U kunt de draaitafel ook rechtstreeks aansluiten op een alternatieve geluidsbron dankzij de ingebouwde voorversterkers van het apparaat om een ​​rijkere audioweergave te ervaren. Met Bluetooth-connectiviteit kun je ook naar je platen luisteren via draadloze luidsprekers, hoofdtelefoons of een smart-apparaat – geen kabels nodig.

  Beter nog, als je je vintage vinylcollectie wilt digitaliseren, maakt de mbeat-draaitafel het ongelooflijk gemakkelijk. U kunt vinyl rechtstreeks afspelen en opnemen op uw pc, laptop, telefoon of tablet, zodat u onderweg kunt genieten van het afspelen van vinyl. Of je nu een zeldzame collectie hebt die je wilt bewaren voor toekomstige generaties of je houdt gewoon van de manier waarop Pearl Jam op vinyl klinkt, deze draaitafel heeft alles voor je.

  Leef in het vinylfenomeen. Op dit moment kun je de mbeat MB-PT-28 Bluetooth Hi-Fi-platenspeler met luidsprekers krijgen voor $ 300, of $ 39 korting.

  werkt samen met StackSocial om je deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets , technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]