More

  Amazon’s Clubhouse-concurrent mag je je eigen radioshow laten draaien |

  Amazon zou werken aan een live audio-app die klinkt alsof iedereen de DJ kan zijn van zijn eigen radioshow, inclusief muziek. Project Mic, zoals de app momenteel bekend staat, zal zich naar verluidt in eerste instantie op de Amerikaanse markt richten, hoewel de lanceringstijdlijn niet duidelijk is.

  Creators zullen volgens de geruchten nummers uit de enorme Amazon Music-bibliotheek kunnen afspelen naar De Verge. Naast muziek lijkt de programmering ook popcultuur, sport en comedy te omvatten. Amazon zou proberen beroemdheden en influencers binnen te halen om shows te hosten. Je kunt programma’s zoeken op naam, onderwerp of muziek, en het lijkt erop dat Amazon live content zal uitlichten, inclusief trending topics en bepaalde makers.

  Uit de presentatie bleek dat naast de app ook makers programma’s kunnen uitzenden op Amazon Music-, Twitch-, Audible- en Alexa-compatibele apparaten. Met de laatste zullen luisteraars naar verluidt zelfs vanuit hun auto met de shows kunnen communiceren.

  Het rapport vermeldt niet of luisteraars Amazon Music-abonnees moeten zijn, maar gezien de breedte van platforms waarop de shows zullen beschikbaar zijn, dat lijkt onwaarschijnlijk. heeft contact opgenomen met Amazon voor meer informatie.

  Het is niet de eerste keer dat we horen dat Amazon aan een dergelijke app werkt. Axios berichtte deze zomer over het bestaan ​​ervan, maar dit laatste rapport geeft meer details over wat Project Mic inhoudt.

  Twitter, Facebook, Spotify en Discord zijn het afgelopen jaar allemaal toegetreden tot de live-audioruimte nadat Clubhouse explodeerde in populariteit. Die apps hebben echter de neiging zich te concentreren op live gesprekken in plaats van op liedjes.

  Spotify heeft een ochtendshow genaamd The Get Up die chat en gepersonaliseerde muziek combineert, en het lijkt de meest waarschijnlijke kanshebber om een ​​soortgelijke functie aan te bieden als wat Amazon in gedachten heeft. Elders is Clubhouse onlangs begonnen muzikanten een hoogwaardige audio-optie aan te bieden voor betere live gestreamde concerten.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]