More

  YouTube begint volgende maand met het demonteren van kindervideo’s van ‘lage kwaliteit’ |

  Google heeft een beleidswijziging aangekondigd om YouTube-creators ertoe aan te zetten content van hogere kwaliteit voor kinderen te produceren en te publiceren. Vanaf volgende maand zal het bedrijf inkomsten genereren met kanalen die zich voornamelijk op jongeren richten of die zichzelf op de markt brengen als ‘gemaakt voor kinderen’ als de inhoud die ze uploaden van lage kwaliteit is. Volgens de definitie van YouTube kunnen dat al te commerciële video’s zijn en video’s die slecht gedrag aanmoedigen. Volgens de nieuwe richtlijnen waarschuwt YouTube dat die video’s mogelijk beperkte of geen advertenties te zien krijgen. Bovendien zegt het bedrijf dat het schenden van de nieuwe inhoudsrichtlijnen kan leiden tot verwijdering uit het YouTube-partnerprogramma.

  De verhuizing maakt deel uit van een recente poging van Google om YouTube en YouTube Kids een geschiktere bestemming te maken voor kinderen en hun gezinnen. Aan het begin van het jaar kondigde het bedrijf de beschikbaarheid aan van uitgebreid ouderlijk toezicht voor tweens en tieners. Meer recentelijk heeft het nieuwe veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om kinderen te beschermen op zijn verschillende platforms. Een van die wijzigingen zorgde ervoor dat het bedrijf de standaard uploadinstelling voor gebruikers tussen 13 en 17 jaar veranderde in de meest privé-optie die beschikbaar is.

  “Ons uiteindelijke doel is om een ​​veilige en verrijkende omgeving voor gezinnen te creëren en tegelijkertijd vertrouwde makers te belonen die hoogwaardige content voor kinderen en gezinnen maken”, zei Google over deze laatste beleidswijziging. Het kan even duren voordat de nieuwe richtlijnen de kwaliteit van de inhoud op YouTube verhogen. Het kan dus geen kwaad om in de gaten te houden waar uw kinderen naar kijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]