More

  Samsung werkt samen met Best Buy om telefoonreparaties in winkels in de VS aan te bieden |

  Als je ooit je telefoon hebt beschadigd, ben je misschien in een situatie terechtgekomen waarin je moeilijk een plek kon vinden die hem kan repareren. Samsung probeert eigenaren van zijn vlaggenschipapparaten te helpen die situatie te voorkomen met een nieuw aangekondigd Best Buy-partnerschap. Vanaf 26 oktober zullen meer dan 100 Best Buy-winkels in de VS beginnen met het aanbieden van reparaties aan Galaxy S en Galaxy Note. Begin volgende maand zullen diezelfde locaties beginnen met het repareren van Samsung’s Galaxy Z foldables.

  Als je je telefoon naar een van de winkels brengt, kunnen ze je helpen met het vervangen van het voor- en achterscherm, de batterij swaps evenals poort- en camerareparaties. Best Buy’s Geek Squad zal de reparaties voltooien met onderdelen en training van Samsung.

  Voor het Zuid-Koreaanse bedrijf draait deze samenwerking om het uitbreiden van zijn reparatievoetafdruk. De 100 Best Buy-winkels komen bovenop de meer dan 550 persoonlijk geautoriseerde zorglocaties die het bedrijf al in de VS heeft. Ze zullen je niet helpen als je een betaalbaarder Samsung-apparaat zoals de Galaxy A52 bezit (en je vindt het idee dat de Geek Squad je apparaat misschien niet leuk vindt), maar het is nog steeds een stap in de goede richting. Buiten Apple hebben de meeste technologiebedrijven moeite om het hun klanten gemakkelijk te maken om persoonlijke ondersteuning te vinden, en dat kan een aanzienlijke impact hebben op iemands relatie met een merk.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]