More

  Palm draait naar audio met $ 129 ANC echte draadloze oordopjes |

  Drie jaar na het uitbrengen van een tienertelefoon die is ontworpen om als metgezel voor je primaire apparaat te dienen, is de nieuwste versie van Palm terug met een nieuw product: een set echte draadloze oordopjes. Voormalige ontwerpers van Beats by Dre en Samsung hebben de Palm Buds Pro gemaakt.

  Palm zegt dat het heeft onderzocht welke functies consumenten het meest willen van draadloze oordopjes, en het lijkt erop dat het hier veel van de juiste vakjes heeft aangevinkt. Buds Pro heeft actieve ruisonderdrukking, bas-zware audio met 10 mm dynamische drivers en een reeks van zes microfoons die achtergrondgeluid bij oproepen kunnen dempen. Wanneer de passthrough Ambient Mode is ingeschakeld, kun je zowel audio afspelen als geluiden uit de wereld om je heen horen.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comPalm

  De batterij gaat tot 5,5 uur mee, of, als ANC is ingeschakeld, 4,5 uur, zegt Palm. De oordopjes moeten goed zijn voor drie uur gesprekstijd. De oplaadcase heeft een 400 mAh-batterij, die volgens Palm de oordopjes meer dan 24 uur afspeeltijd moet geven voordat je de case moet opladen.

  Er is ook snel koppelen en synchroniseren met apparaten, IPX4-zweet- en waterbestendigheid en ondersteuning voor Siri en Google Assistant. Bovendien worden de oordopjes geleverd met drie sets tips om u te helpen de beste pasvorm te vinden.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]