More

  Microsoft laat voor het eerst in meer dan een jaar de campagne van Halo Infinite zien |

  Nu de releasedatum van Halo Infinite op 8 december snel nadert, heeft Microsoft een nieuwe trailer van zes minuten gedeeld die een diepgaande kijk biedt op de singleplayer-component van de game. De laatste keer dat het bedrijf een uitgebreide preview van de campagne van Infinite gaf, was tijdens de Xbox-showcase in 2020. Die trailer werd slecht ontvangen, en de meeste fans waren het erover eens dat de visuals van de game er gedateerd uitzagen. In de nasleep van die onthulling zei ontwikkelaar 343 Industries dat er werk aan de winkel was en Microsoft stelde de game vervolgens uit tot 2021.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  In deze nieuwste preview kun je zien dat de visuals een update hebben gekregen (kijk naar Craig the Brute). Maar wat niet veel is veranderd, is de nadruk op sandbox-gameplay. Tijdens een community Q&A in maart zei 343 Industries dat ze geïnspireerd waren door levels als The Silent Cartographer van Halo: Combat Evolved om de game zo te ontwerpen dat spelers creatieve doelen kunnen bereiken.

  Dat ethos zie je terug in de tweede helft van de trailer. Master Chief stuit op een verbannen buitenpost die hij moet uitschakelen. Je kunt zijn grijphaak gebruiken om snel door de faciliteit te bewegen en vijandelijke wapens en explosieven te trekken om je huidige arsenaal uit te breiden. Voertuigen spelen een belangrijke rol in de algehele gameplay-lus, net als vaardigheden die je kunt kopen voor Master Chief.

  Alle verschillende gameplay-elementen komen samen om iets te vormen dat eruitziet alsof het een klassieke maar meer open Halo-ervaring zal bieden. Het is alleen jammer dat je de campagne niet met een vriend kunt spelen, althans niet bij de lancering.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]