More

  Microsoft Insider-update biedt eenvoudiger Twitch-streaming op Xbox-consoles |

  Streaming naar Twitch op de PS5 is relatief eenvoudig, maar niet zozeer op de Xbox Series X of S — je moet momenteel de Twitch-app downloaden en een aantal stappen doorlopen. Microsoft introduceert echter “Console Live Streaming” in de nieuwste update van Xbox Insider-preview, waardoor Twitch-toegang eenvoudiger en directer wordt. Het voegde ook een Xbox Cloud Gaming-bèta toe aan Xbox One, waardoor gebruikers van oudere consoles toegang hebben tot de nieuwste games.

  Als je de nieuwe Twitch-streamingfunctie wilt gebruiken, hoef je alleen maar naar het tabblad ‘Opnemen en delen’ te navigeren en ‘Live streaming’ te kiezen. Koppel je Twitch-account met behulp van een mobiel apparaat of console-instellingen en druk vervolgens op de knop ‘Nu live gaan’ om gameplay te streamen. “Deze functie streamt alleen gameplay, zodat kijkers een pauzescherm zien als de gebruiker naar huis of een andere app navigeert”, merkt Microsoft op.

  Als je nog steeds een Xbox One gebruikt en Xbox Series X/S-titels of meer hardware-intensieve games wilt spelen, is de bètaversie van Xbox Cloud Gaming ook beschikbaar voor Insiders. Wil je een exclusieve Xbox Series X/S zoals Microsoft Flight Simulator of The Medium op een Xbox One spelen? Het is nu mogelijk als u zich op de Alpha Skip-Ahead-ring bevindt, die vandaag om 17.00 uur EST wordt gelanceerd. Beide functies zullen uiteindelijk ook voor iedereen beschikbaar zijn.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]