More

  Master & Dynamic heeft zijn hoofdtelefoonexpertise in een gamingheadset van $ 450 gestopt |

  Master & Dynamic heeft zijn naam gevestigd op zijn mix van verfijnd ontwerp, eersteklas materialen en heldere, heldere geluidskwaliteit. Het bedrijf heeft een aantal modellen onder de riem, waaronder bedrade, draadloze en ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, naast echte draadloze oordopjes en een betonnen luidspreker. Nu waagt M&D zich op onbekend geluidsgebied: gamingheadsets. Met de MG20 heeft het bedrijf een set “draadloze gaming-koptelefoons” gebouwd met zijn kenmerkende ontwerp en een reeks handige functies voor maar liefst $ 449 (€ 449 / £ 429).

  De MG20 heeft een vertrouwd uiterlijk voor de over-ear hoofdtelefoons van het bedrijf, met enkele vereenvoudigde ontwerpkeuzes. Deze gamingheadset heeft niet zo veel verschillende texturen als sommige andere producten van M&D, bijvoorbeeld. Dit keer koos het bedrijf voor een combinatie van aluminium, magnesium, lamsleer en alcantara. Er is een afneembare boommicrofoon voor gamesessies en de MG20 heeft ook microfoons voor oproepen wanneer je ze als hoofdtelefoon gebruikt. De hoofdtelefoon heeft ook een semi-open achterkant voor een breder geluidsbeeld en een natuurlijkere geluidskwaliteit.

  Binnenin zorgen 50 mm-drivers voor 7.1 surround sound met ondersteuning voor aptX HD voor muziek en aptX Low-Latency voor mobiel gamen. Met het debuut van de MG20 heeft M&D voor het eerst EQ-presets toegevoegd aan zijn koptelefoon-app, zodat gebruikers een geluidsprofiel kunnen selecteren dat aan hun behoeften voldoet. Bovendien bieden onafhankelijke volumeregelaars voor game-audio een andere mate van maatwerk. Een USB-adapter met lage latentie is compatibel met zowel PlayStation als pc en biedt eenvoudig schakelen tussen apparaten. Master & Dynamic zegt dat de MG20 tot 22 uur meegaat op een lading, en dankzij slijtagedetectie kan de hoofdtelefoon de levensduur van de batterij verlengen als je hem niet draagt.

  De MG20 is vanaf 16 november verkrijgbaar in zwart-witte kleuren.

  Galerij: Master & Dynamic MG20 draadloze gaming-hoofdtelefoon | 10 foto’s

  /10

  Galerij: Master & Dynamic MG20 draadloze gaming-hoofdtelefoon | 10 foto’s

  /10

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]