More

  Mark Zuckerberg zegt dat de toekomst van Facebook ‘jongvolwassenen’ en de metaverse is |

  Te midden van berichten dat Facebook aandeelhouders heeft misleid over de significante afname van tieners en jongere gebruikers, zei Mark Zuckerberg dat het bedrijf aan het “herstructureren” was om van “het dienen van jonge volwassenen” de topprioriteit te maken. Om dat te doen, is het bedrijf van plan om “aanzienlijke veranderingen” aan te brengen in zijn Facebook- en Instagram-apps en miljarden dollars te besteden aan het uitwerken van zijn visie voor een “metaverse”.

  Verwijzend naar de toegenomen concurrentie van TikTok en iMessage, Zuckerberg zei dat het bedrijf meer zou doen om “jongvolwassen” gebruikers tussen 18 en 29 jaar te winnen, zelfs als dit ten koste zou gaan van oudere gebruikers. Tijdens de oproep over het derde kwartaal van het bedrijf zei hij dat de TikTok-rivaal Reels van het bedrijf “net zo belangrijk zou zijn voor onze producten als Stories”. “We verwachten ook dat we het komende jaar belangrijke veranderingen zullen doorvoeren op Instagram en Facebook om meer aandacht te besteden aan video’s en om Reels een meer centraal onderdeel van de ervaring te maken”, zei Zuckerberg.

  Bovendien, zei hij. het bedrijf was intern aan het “herstructureren” om van jonge mensen de “North Star” te maken. Hij voegde eraan toe dat de verschuiving “jaren zal duren, geen maanden.” De kwestie van jongere gebruikers is bijzonder beladen voor het bedrijf. De onthullingen van een klokkenluider over het interne onderzoek van Facebook naar de geestelijke gezondheid van tieners leidden tot een reeks hoorzittingen in het Congres over de veiligheid van kinderen en een golf van krantenkoppen over hoe de app voor het delen van foto’s schadelijk kan zijn voor enkele van de meest kwetsbare gebruikers. Tegelijkertijd geven andere interne documenten aan dat Facebook en Instagram al jaren te maken hebben met een aanzienlijke afname van de betrokkenheid van tieners en jongvolwassenen.

  Zuckerberg zei dat een andere belangrijke prioriteit voor het bedrijf het ontwikkelen van zijn visie voor een ” metavers.” Hij gaf geen commentaar op berichten dat het bedrijf zijn naam zou veranderen om zijn nieuwe focus op augmented reality en virtual reality te weerspiegelen, maar hij maakte duidelijk dat het bedrijf aanzienlijke ambities heeft in de ruimte. “Ons doel is om de metaverse te helpen een miljard mensen te bereiken”, zei hij. Hij voegde eraan toe dat een metaverse “honderden miljarden dollars aan digitale handel” mogelijk zou maken.

  Het bedrijf zei maandag ook dat het in de toekomst twee reeksen financiële gegevens zal rapporteren: een voor zijn “familie” van apps, waaronder Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp; en een voor zijn Reality Labs-divisie die toezicht houdt op zijn augmented en virtual reality-werk. In een verklaring zei Facebook dat de winst voor 2021 met $ 10 miljard zal worden verminderd vanwege de investering in Reality Labs, en dat het bedrijf zijn AR- en VR-uitgaven in de komende “enkele jaren” alleen maar zou verhogen.

  Zuckerberg ging ook in op de voortdurende onthullingen die voortvloeien uit de “Facebook Papers”, een reeks artikelen gebaseerd op documenten die zijn verstrekt door voormalig werknemer die klokkenluider Frances Haugen werd. De CEO noemde het werk van een consortium van nieuwsorganisaties ‘een gecoördineerde inspanning om selectief gelekte documenten te gebruiken om een ​​verkeerd beeld van ons bedrijf te schetsen’. De documenten, die de basis vormden voor meer dan een dozijn verhalen over de mislukte pogingen van Facebook om haatzaaiende uitlatingen en andere vormen van kwaad te bestrijden, zijn ook verstrekt aan leden van het Congres en de Securities and Exchange Commission.

  “Elk eerlijk account moet duidelijk zijn dat deze problemen niet in de eerste plaats over sociale media gaan”, zei Zuckerberg. “Dat betekent dat wat Facebook ook doet, we ze nooit alleen gaan oplossen.”

  Ontwikkelen…

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]