More

  iOS 15.1 schakelt SharePlay in voor Apple Fitness+ |

  Apple zei in september dat het een functie lanceerde met de naam Group Workouts on Fitness+ die de SharePlay-tool van iOS 15 zou gebruiken voor trainingssessies via FaceTime. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat Group Workouts vanaf vandaag beschikbaar is, dus je kunt tot 32 vrienden bij elkaar krijgen om samen met de trainings- of meditatievideo’s van het bedrijf te volgen.

  Om de nieuwe functies te gebruiken, moet je updaten naar iOS 15.1 of iPadOS 15.1, evenals watchOS 8.1, die vandaag beschikbaar zijn. Degenen die van plan zijn de video’s op hun Apple TV te bekijken, hebben ook tvOS 15.1 nodig. Om een ​​groepsworkout te starten, moet je eerst een FaceTime-gesprek voeren, naar de Fitness-app gaan en vervolgens de video kiezen die je wilt volgen. Terwijl jullie allemaal zweten, zal Apple de statistieken van elke persoon op hun eigen schermen weergeven. Wanneer iemand verder gaat op de Burn Bar (die verschijnt bij specifieke trainingen met meer cardio-activiteit) of de ringen sluit, krijgt iedereen een melding zodat jullie samen kunnen vieren.

  SharePlay was niet beschikbaar toen iOS 15 eerder dit jaar werd gelanceerd, en tijdens onze tests van de iOS 15-bèta was het buggy en onstabiel. Het bedrijf brengt vandaag iOS 15.1 uit, waarmee je SharePlay via FaceTime kunt gebruiken, zodat je films en video’s kunt bekijken met je vrienden of ze gewoon kunt laten zien wat er op je iPhone staat.

  Fitness+ breidt zich ook uit naar 15 nieuwe landen . Vanaf 3 november krijgen Oostenrijk, Brazilië, Colombia, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Italië, Maleisië, Mexico, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten toegang tot de dienst. In Amerika kunnen mensen met een UnitedHealthcare-verzekering vanaf 1 november zonder extra kosten een jaar Fitness+ op hun abonnement krijgen.

  Update (om 13:15 ET): dit bericht is bewerkt om informatie toe te voegen over de beschikbaarheid van iOS 15.1 vanaf vandaag.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]