More

  Houd je niet van de Apple TV-afstandsbediening? Hier is een alternatief van $ 30 |

  Apple heeft een manier om ons nieuwe trends op te dringen die we gewoon moeten accepteren. Voorbeeld: het verwijderen van de koptelefoonaansluiting en, meer recentelijk, de Siri-afstandsbediening. Apple TV zelf is geweldig, maar de afstandsbediening is een constante bron van klachten van gebruikers. Het bedrijf probeerde het zelfs gemakkelijker te maken door een externe app voor iOS uit te brengen.

  Maar het lijkt erop dat Apple eindelijk toegeeft met de release van de 2021 Apple TV 4K, die wordt geleverd met een afstandsbediening, als niet functioneler, in ieder geval meer intuïtief. Het is zelfs groot genoeg dat Apple de AirTag heeft verwijderd, ervan uitgaande dat het niet verloren gaat in de kussens van je bank zoals de oude.

  Maar om de nieuwe Siri-afstandsbediening te krijgen, moet je ofwel betalen $ 60 of koop een Apple TV 4K voor $ 179. Niet bepaald de beste keuze. Als alternatief, als je de voorkeur geeft aan een traditionele ervaring op afstand, of als je vindt dat $ 60 voor een paar extra knoppen overdreven is, kost de Function 101 Button Remote $ 30.

  Als het niet kapot is, repareer het dan niet, en deze afstandsbediening blijft bij die woorden . Net als de controllers die u bij een kabelbox krijgt, beschikt de Function101 Button Remote over gebruiksvriendelijke ingangen die het navigeren op uw Apple TV eenvoudig maken. Dankzij de infraroodtechnologie kan de afstandsbediening binnen enkele seconden met uw tv worden gesynchroniseerd en kunt u de aan/uit-, volume- en dempfuncties bedienen. Je vindt er ook knoppen om te pauzeren, terug te spoelen, snel vooruit te spoelen, het menu te wisselen en meer.

  De Button Remote werkt perfect met Apple TV en zijn 4K-opvolger, direct uit de doos, en hij kan worden bediend vanaf een afstand van maximaal 40 meter. Met een score van 4,1 van de vijf sterren op basis van meer dan 500 gebruikersrecensies, is het een betrouwbare back-up voor uw Siri-afstandsbediening – en als die onder de bank verdwijnt, heeft Function101 u gedekt.

  Upgrade naar een afstandsbediening die werkt voor u zonder de bank te breken. Je kunt deze Function101-afstandsbediening met knoppen voor Apple TV krijgen voor slechts $ 30.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]