More

  GoPro geeft een firmware-update uit om te voorkomen dat Hero 10 oververhit raakt |

  GoPro brengt een firmware-update uit met nieuwe ‘videoprestatiemodi’. Dit zijn geen nieuwe creatieve tools, maar ze zijn ontworpen om te voorkomen dat camera’s worden uitgeschakeld door oververhitting tijdens het opnemen in bepaalde situaties. Het bedrijf onthult ook een nieuwe “Enduro”-batterij die de prestaties bij koud weer zou moeten verbeteren.

  Kort na de lancering van de Hero 10 klaagden sommige recensies dat hun camera’s oververhit raakten en na ongeveer 20 minuten uitschakelden van continu opnemen. Het probleem leek niet universeel te zijn, in onze review heb ik zo’n test uitgevoerd (voordat ik de genoemde klachten hoorde) en kon ik meer dan een uur aan beeldmateriaal krijgen. Andere gedetailleerde tests stuitten aanvankelijk ook niet op het probleem. Maar genoeg gebruikers hadden het probleem waar het bedrijf duidelijk rekening mee moest houden.

  Vandaag heeft GoPro bevestigd dat er een nieuwe firmware-update komt met de eerder genoemde videoprestatiemodi: maximale videoprestaties, uitgebreide batterij en statief /Stationair. De eerste in die lijst klinkt veel als de huidige modus. Extended Battery biedt, zoals de naam al doet vermoeden, optimale instellingen voor een langere levensduur van de batterij. De laatste gaat ervan uit dat de camera niet beweegt en verwijdert dus dingen als GPS en HyperSmooth-stabilisatie om, vermoedelijk, de belasting van de nieuwe processor te verlichten in situaties waar er geen beweging of luchtstroom is om de camera af te koelen.

  Volgens GoPro gaat een opname van 5,3K met 60 fps met de nieuwe firmware 47 procent langer mee (gemiddeld 29 minuten per clip). Als alternatief kunt u bij 4K/60fps genieten van een toename van 154 procent tot een uur en drie minuten in totaal.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]