More

  De nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro’s zijn al afgeprijsd bij Amazon |

  Apple’s nieuwste professionele notebooks zijn amper een week oud en ze hebben al korting gekregen op Amazon. Zowel de 14-inch als de 16-inch MacBook Pro’s met M1 Pro CPU’s zijn nu $ 50 korting – dat betekent dat je het 512 GB 14-inch model voor $ 1.950 of de 512 GB 16-inch versie voor $ 2.450 kunt pakken. Is het een enorme korting? Nee, maar het is opmerkelijk voor de nieuwste laptops van Apple, waarvan de prijs voor sommigen een grote toetredingsdrempel kan zijn. Beide laptops worden vanaf morgen verzonden.

  Pre-order 14-inch MacBook Pro bij Amazon – $ 1.950 Pre-order 16-inch MacBook Pro bij Amazon – $ 2.450

  Ondanks dat we vorige week werden aangekondigd, zijn we erin geslaagd om uit te checken de nieuwste MacBook Pro’s en gaf ze een score van 92. Apple heeft veel klachten aangepakt die mensen hadden met zijn high-end laptops hier, namelijk hun gebrek aan poorten. Beide machines hebben drie Thunderbolt 4-poorten, een HDMI-connector, een MagSafe-stroompoort, een koptelefoonaansluiting en een SD-kaartlezer. Het enige dat ontbreekt is een USB-A-poort, maar dat is een kleine opoffering als je zoveel aansluitmogelijkheden hebt die je niet had op eerdere MacBook Pro’s.

  Om deze massa poorten te huisvesten, de nieuwe MacBook Pro’s zijn dikker en iets zwaarder dan de vorige edities, maar ze blijven draagbaar (de 14-inch iets meer dan de 16-inch). Ze hebben ook prachtige Liquid Retina XDR-schermen die een helderheid van 1600 nits kunnen bereiken dankzij hun Mini-LED-achtergrondverlichting. Ze ondersteunen ook 120 Hz verversingsfrequenties met ProMotion, wat zal helpen voorkomen dat uw ogen vermoeid raken na urenlang scrollen door documenten en webpagina’s. De inkeping van de webcam is ook een merkbaar verschil, zij het een die sommigen kan frustreren, maar de 1080p-webcam is in ieder geval een grote upgrade van de 720p-camera in eerdere modellen.

  Het is niet verwonderlijk dat de nieuwe MacBook Pro’s uitstekende prestaties leveren uitvoering. Terwijl de M1-chipset in de laptops van vorig jaar een beetje tekort schoot als het ging om zwaar creatief werk, verhelpen de M1 Pro-processors dat en we vonden de SSD’s in deze Pro’s ook snel. Terwijl degenen die serieuze kracht nodig hebben voor 3D-rendering en soortgelijke taken misschien nog steeds machines met speciale GPU’s willen overwegen, zullen anderen de kracht van de nieuwe MacBook Pro’s meer dan voldoende vinden. En ze gaan ook lang mee: het 14-inch model overleefde meer dan 12,5 uur in onze tests, terwijl de 16-inch machine meer dan 16,5 uur meeging. Als je vorige week tijdens het Apple-evenement wist dat de nieuwste MacBook Pro de laptop voor jou was, is het nu een goed moment om er een te kopen, terwijl je een paar dollar kunt besparen.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]