More

  Apple’s eerste Koreaanse tv-serie gaat over hersenhacking |

  Apple TV+ zal zich uitbreiden naar een nieuw gebied wanneer het op 4 november in Zuid-Korea wordt gelanceerd. In het geval van perfecte timing, zal de eerste serie van de streamingdienst uit het land op dezelfde dag wereldwijd debuteren (of een dag eerder als je in de VS bent).

  De briljant getitelde Dr. Brain is een sci-fi-drama gebaseerd op een webtoon met dezelfde naam. Lee Sun-kyun van Parasite-faam (hij speelde Park Dong-ik, de vader van de welgestelde familie) schittert als hersenwetenschapper Sewon. Nadat Sewons familie een mysterieus ongeluk heeft gehad, hackt hij de hersenen van de overledenen om toegang te krijgen tot hun herinneringen en om aanwijzingen te krijgen over wat er is gebeurd.

  De serie van zes afleveringen is mede geschreven, geregisseerd en geproduceerd door de hoog aangeschreven filmmaker Kim Jee-woon, die misschien het best bekend is van The Good, The Bad and The Weird en ik zag de duivel. Tot de finale op 10 december verschijnt elke week een nieuwe aflevering van Dr. Brain op Apple TV+.

  Het is een drukke herfst voor sci-fi-projecten op Apple TV+. Foundation, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Isaac Asimov, debuteerde in september, terwijl de serie Buitenaardse invasies Invasion afgelopen vrijdag in première ging. Een film genaamd Finch, waarin Tom Hanks een man speelt die een roadtrip maakt door post-apocalyptisch Amerika met zijn hond en robot, verschijnt op 5 november op Apple TV+.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]