More

  The Morning After: NASA stelt een nieuwe datum vast voor zijn Artemis I Moon-missie |

  NASA verwacht nu zijn onbemande Artemis I-vluchttest in februari 2022 te lanceren, met het lanceringsvenster al op 12 februari. De ruimtevaartorganisatie had aanvankelijk een testvlucht gepland in november 2021, maar het is zo’n jaar geweest.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comNASA

  De Orion-capsule is bovenop de Space Launch System-raket gestapeld en de lancering hangt nu af van de testresultaten. De belangrijkste test is blijkbaar de natte generale repetitie, wanneer de Artemis I-crew weken voor de lancering de drijfgassen zal proberen te laden en lossen. NASA zal pas na een succesvolle repetitie een vaste lanceringsdatum vaststellen – dus ja, die datum kan verschuiven.

  Het uiteindelijke doel is om de eerste bemande landingen te maken in 2024.

  — Mat Smith

  Hasbro onthult ‘ultieme’ Nerf Halo Needler-pistool

  Helaas, klaar voor de feestdagen van volgend jaar.< /h3> The Morning AfterNerf

  heeft een meer geïntroduceerd het iconische Covenant-wapen.

  De blaster werkt op een bedwelmende zes AA 1.5V-batterijen tegelijk, alsof het nog steeds de jaren ’90 zijn of zoiets. De Nerf LMTD Halo Needler kan nu vooraf worden besteld bij Amazon voor $ 100, maar wordt pas op 1 december 2022 verzonden.

  Lees verder.

  Tesla verhoogt prijzen voor zijn EV-assortiment

  Gespannen aanbod kan hebben bijgedragen aan de stijging.

  Tesla

  Tesla heeft de afgelopen twee dagen de prijzen voor alle vier de in productie genomen voertuigen verhoogd. De basisvarianten van Model 3 en Model Y kosten nu $ 2.000 meer, en beginnen respectievelijk bij $ 43.990 en $ 56.990. Lente voor de Model S en Model X, ondertussen, en je betaalt $ 5.000 meer tegen respectievelijke prijzen van $ 94.990 en $ 104.990. Tesla heeft de prijsstijgingen niet verklaard, maar het is algemeen bekend dat de autofabrikant worstelt met een tekort aan leveringen.

  Lees verder.

  < h2>Trumps sociale netwerk is gebouwd op een platform waarvoor het niet de juiste licentie heeft gekregen

  Het heeft 30 dagen om aan de voorwaarden te voldoen, inclusief het vrijgeven van de broncode.

  De SFC deelde ook details over hoe TRUTH Social eerder werd geschonden. Het vond geen bewijs dat iemand “illegaal inbrak” op de website, maar merkte op dat dit te wijten was aan een onjuiste configuratie. “Mensen hebben de site alleen legitiem gebruikt om accounts te registreren en de functies ervan te gebruiken”, aldus de organisatie.

  Lees verder.

  Chris Redfield en Jill Valentine van Resident Evil komen naar ‘Fortnite’

  Wat, geen Barry?

  Legendarische Resident Evil-personages Chris Redfield en Jill Valentine maken hun debuut in Fortnite, met alternatieve kostuums die knipogen naar hun optredens in Village en Nemesis, terwijl de Back Bling drie tinten van de levensondersteunende kruiden van Resident Evil biedt.

  Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  20 jaar geleden introduceerde Apple de iPod, de perfecte toegangspoort tot de Mac

  ICYMI: Microsoft’s Surface Duo 2 heeft nog wat werk nodig

  Facebook-lek toont innerlijke onrust over benadering van conservatieve inhoud

  Zegt Elon Musk ‘problemen’ hebben Tesla gedwongen om de nieuwste volledige zelfrijdende bètaversie te stoppen

  ‘Dune’ is te groot voor je tv

  Astronomen observeren direct een van de jongste planeten tot nu toe

  -deals: Garmin smartwatches zijn alleen vandaag tot 52 procent korting bij Amazon

  Het genetische toeval dat ons in staat stelde melk te drinken

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]