More

  Hasbro onthult ‘ultieme’ Nerf-versie van het Halo Needler-pistool |

  Eerdere pogingen tot een Nerf-versie van Halo’s Needler-pistool zijn mislukt, maar de nieuwste versie kan (de meeste) beloften waarmaken. The Verge meldt dat Hasbro een Nerf LMTD Halo Needler heeft geïntroduceerd die meer op het iconische Covenant-wapen lijkt en zich gedraagt. Het zal helaas nog steeds geen homing rounds schieten, maar de gemotoriseerde blaster schiet 10 darts achter elkaar uit een snelvuurtrommel. De naalden lichten op als je het handvat vastpakt, en ze dimmen een voor een terwijl je schuimpatronen loslaat op je vijanden.

  Er is een Halo Infinite-verbinding, zoals je je misschien kunt voorstellen. Hasbro belooft een kaart in de doos met een code voor in-game oneindige content. Hoewel de speelgoedmaker niet zei wat je zou krijgen, zal het niet verrassend zijn als het is gekoppeld aan de Needler.

  De blaster kauwt door zes AA 1.5V-batterijen tegelijk. Maar misschien vind je het niet zo erg als er een verlichte weergavemodus en bijpassende standaard is om je aanwinst te laten zien.

  Je zult bijzonder geduldig moeten zijn als je wilt zwaaien met echte Halo versnelling. De Nerf LMTD Halo Needler is nu beschikbaar voor pre-order bij Amazon voor $ 100, maar het is niet gepland om te worden verzonden tot 1 december 2022. Bekijk het echter op deze manier: dit zou gemakkelijk de meest indrukwekkende Halo-blaster kunnen zijn die je kunt kopen voor een lange, lange tijd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]