More

  Garmin smartwatches zijn alleen vandaag tot 52 procent korting bij Amazon |

  Dit is een uitstekende gelegenheid om een ​​fitnesshorloge te kopen voor trainingen bij koud weer. Amazon heeft een eendaagse uitverkoop op Garmin smartwatches die tot 52 procent korting geeft op de prijs van de wearables. De zoetste deals bevinden zich misschien in het midden van het pakket. De op atletiek gerichte Forerunner 45 staat op een historisch dieptepunt van $ 120 (40 procent korting), terwijl de Vivoactive 4 voor algemeen gebruik op zijn eigen dieptepunt van $ 190 (46 procent korting) staat.

  Koop Forerunner 45 op Amazon – $ 120 Koop Vivoactive 4 op Amazon – $ 190

  De hoogste korting is op de duurdere Forerunner 935 ($ 240 of 52 procent korting), terwijl deals ook van toepassing zijn op de kleinere Forerunner 45S en Venu Sq Music.

  De Forerunner 45 blijft een solide keuze als u uw fitnessroutine net serieus begint te nemen. U kunt uw hartslag en gedetailleerde statistieken (zoals het maximale zuurstofvolume) volgen voor activiteiten zoals hardlopen, yoga en meer. De Vivoactive 4 verbetert ondertussen de zaken met Pulse Ox-tracking, lokale muziekweergave van services zoals Spotify en zelfs geanimeerde trainingsinstructies die u op uw pols kunt volgen. Beide zijn lange levensduur kampioenen met zeven tot acht dagen in de normale smartwatch-modus en zes tot veertien uur GPS-gebaseerd gebruik.

  De kanttekeningen hebben meer te maken met de ouderdom van de ontwerpen en de focus van Garmin. De Forerunner 45 en Vivoactive 4 zijn bijvoorbeeld beide van 2019. Ze worden nog steeds goed ondersteund, maar ze zullen niet de functies van de nieuwste modellen van het bedrijf bevatten. Er is ook weinig twijfel dat Garmin fitness prioriteit geeft boven algemene smartwatch-functies. U krijgt geen rijk app-ecosysteem zoals bij een Apple Watch of Wear OS-apparaat. Toch zult u er waarschijnlijk geen bezwaar tegen hebben als u meer geïnteresseerd bent in het optimaliseren van uw trainingen dan in het controleren van het weer, vooral bij deze prijzen.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.< /p>

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]