More

  Deze snelladende USB-C naar MagTech-kabel kost nu $ 12 |

  Het opladen van kabels lijkt misschien onbelangrijk, tenminste totdat de jouwe scheurt of je een apparaat snel moet opstarten. Daarom is het een goed idee om een ​​snellaadkabel in je technische arsenaal te houden, vooral als deze compatibel is met de magnetische snapplug van je laptop. En hoewel deze kabels niet per se de bank zullen breken, is het een kleine triomf als je een best beoordeelde optie voor minder vindt.

  Voorbeeld: de PLUGiES USB-C naar MagTech-kabel is beschikbaar nu voor slechts $ 12, of 70 procent korting op de gebruikelijke prijs. Deze coole tweerichtingskabel maakt gebruik van de nieuwste snellaadtechnologie en gaat lang mee, of je hem nu thuis houdt of meeneemt voor onderweg.

  Deze handige kabel heeft een magnetische kop die precies op zijn plaats klikt wanneer u het stuk tegen uw laptop houdt, wat vooral handig is als u in donkere kamers werkt of vaak over uw snoeren struikelt. Het is bidirectioneel, dus het biedt dubbel werk: u kunt het gebruiken om uw laptop op te laden of de laptop een ander apparaat laten opstarten. De PLUGiES-kabel ondersteunt ook snelle gegevensoverdracht, dus je hoeft niet naar een andere kabel te reiken om bestanden te uploaden of downloaden.

  Hij is even stevig en gaat lang mee als krachtig. Gemaakt van nylon, het duurzame gevlochten ontwerp is flexibel en voorkomt buigen of langdurig rafelen. Het is ook 1,6 meter lang, dus je kunt comfortabel bewegen zonder een van je apparaten rond te rukken. Voor deze prijs zou het slim zijn om er een paar te pakken en ze in huis, in de auto, op kantoor en waar dan ook te bewaren waar je betrouwbaar snel moet worden opgeladen.

  Niemand heeft tijd om te wachten op om hun apparaten op te laden, en met de technologie van vandaag hoeft u dat niet te doen. Koop de PLUGiES USB-C-naar-MagTech-kabel voor $ 12 of 70 procent korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen voor de nieuwste hoofdtelefoons , gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]