More

  Apple’s nieuwe AirPods Pro met MagSafe-opladen is al gedaald tot $ 220 |

  Toen Apple op 18 oktober de nieuwe AirPods uitrolde, veranderde het de AirPods Pro niet, maar introduceerde het wel een MagSafe-oplaadetui. Dat is geen slechte zaak, want ze boden al een helder geluid, goede actieve ruisonderdrukking en altijd-aan Siri-toegang. Nu zien we het nieuwe Magsafe-model al voor het eerst te koop bij Amazon voor $ 220, of $ 29 korting op de normale prijs van $ 249.

  Koop Apple AirPods Pro bij Amazon – $ 220

  De AirPods Pro verdiende een -score van 87 voor hun verbeterde geluidskwaliteit, beter passend ontwerp, IPX4-waterbestendigheid, Siri-toegang en eenvoudig schakelen tussen Apple-apparaten. Ze doen ook goed werk door omgevingsgeluid te blokkeren, en de nieuwste functie kan de stemmen van andere mensen tijdens gesprekken versterken – handig voor mensen met milde gehoorproblemen.

  Als onderdeel van de lancering van de nieuwe AirPods en MacBook Pro gaf Apple de AirPods Pro ook een MagSafe-oplaadetui voor hetzelfde prijskaartje van $ 249. Net als voorheen hebben ze een ingebouwde batterij waarmee je tot 24 uur kunt werken zonder toegang tot een stopcontact. De toevoeging van MagSafe maakt het opladen een beetje veiliger, omdat de kabel er gewoon uit zal trekken in plaats van dat je erover struikelt of breekt als je hem per ongeluk oploopt als je er langs loopt.

  Als die functie je niet veel uitmaakt, is het oudere AirPods Pro-model ook te koop voor $ 197, met een korting van 21 procent. Ze zijn eerder gedaald tot lagere prijzen, dus je kunt ook wachten op een betere deal, zoals op Black Friday volgende maand.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]