More

  T-Mobile stelt Sprint 3G shutdown uit tot 31 maart 2022 |

  T-Mobile wacht nog even met het afsluiten van het 3G-netwerk van Sprint. The Verge meldt dat T-Mobile de sluiting van het CDMA-netwerk heeft uitgesteld van 1 januari 2022 tot 31 maart van dat jaar. De provider rekende de vertraging toe aan “partners” die hun klanten niet hadden “volgen” bij de overgang naar nieuwere netwerktechnologie.

  Dit zou partners zogenaamd “alle kansen” geven om aan hun verplichtingen te voldoen. “Er zou geen ruimte meer moeten zijn voor excuses”, zei T-Mobile.

  De verklaring lijkt een niet zo subtiele poging om Dish de schuld te geven. De aanbieder van satelliet-tv kocht Boost Mobile van T-Mobile in juli 2020 en was van plan om het legacy-netwerk van Sprint te gebruiken totdat het Boost-klanten naar zijn 5G-service kon verplaatsen. Dish voerde aan dat dit niet genoeg tijd gaf om zijn klanten te migreren, en beschuldigde T-Mobile van concurrentiebeperkend gedrag dat bedoeld was om Boost-ballingen naar T-Mobile te duwen.

  Dit kan een reactie zijn op beide Dish’s opmerkingen. oorspronkelijke beschuldiging en de daaruit voortvloeiende gevolgen. Het ministerie van Justitie vertelde Dish en T-Mobile in juli dat het zich ernstige zorgen maakte over de sluiting van het Sprint-netwerk en vroeg de twee bedrijven om alles te doen wat nodig was om de klap te verzachten. De vertraging kan die zorgen wegnemen en de kans op serieuzere controle door de overheid verkleinen.

  Een vertraagde sluiting is nog steeds niet ideaal. T-Mobile verwacht het LTE-netwerk van Sprint op 30 juni 2022 te sluiten. Dit laat een periode van drie maanden over waarin Boost-klanten mogelijk LTE-toegang hebben, maar niets anders. Als je een klant bent, zul je waarschijnlijk tegen de sluitingsdatum van maart een beslissing hebben genomen, maar voor sommige gebruikers zal dit geen erg geleidelijke verschuiving zijn – ze zullen slechts een korte periode van beperkte Boost-service hebben voordat ze moeten omarmen 5G.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]