More

  Samsung’s gigantische Galaxy Tab S8 Ultra heeft mogelijk een inkeping |

  Er gaan geruchten rond over een Samsung-vlaggenschip-tablet dat zelfs groter is dan de Galaxy Tab S7+, en nu weet je misschien hoe het eruit ziet. OnLeaks en 91Mobiles hebben naar eigen zeggen afbeeldingen van de Galaxy Tab S8 Ultra gedeeld. De leisteen zou de impact van zijn enorme 14,6-inch display minimaliseren door het camerasysteem aan de voorkant in een inkeping te proppen – mogelijk afleidend, maar beter dan een conventioneel ontwerp dat misschien nog groter is.

  Het ontwerp zou dat niet zijn. heel ongewoon zijn aan de andere kant. Het lek suggereert dat de Galaxy Tab S8 Ultra dubbele camera’s aan de achterkant zou hebben en de bekende magnetische strip om je S Pen vast te houden. De bron beweerde dat de afbeeldingen “niet 100 procent compleet” waren, dus er is een kans dat het ontwerp enigszins kan veranderen, hoe nauwkeurig het op het moment van schrijven ook is.

  De reguliere Tab S8- en S8+-modellen zijn dat niet verwacht de inkeping te gebruiken. Het kunnen in plaats daarvan subtiele evoluties zijn van de bestaande ontwerpen, die de camera aan de voorkant in de rand stoppen.

  Het is niet duidelijk wanneer de Galaxy Tab S8 Ultra zou arriveren. 91Mobiles speculeert dat Samsung het ontwerp in november of december zou kunnen lanceren, maar het zou vreemd zijn om tot het einde van het jaar te wachten om een ​​belangrijke tablet uit te brengen, zelfs als chiptekorten geen rol speelden. Het is misschien makkelijker voor Samsung om te wachten tot begin 2022, wanneer het de Tab S8-serie naast de Galaxy S22 kan lanceren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]