More

  ICYMI: Microsoft’s Surface Duo 2 heeft nog wat werk nodig |

  Deze week hebben we een handvol recensies in verschillende categorieën. Devindra Hardawar beoordeelde AMD’s Radeon RX 6600 en stelde vast dat de matige prestaties en functies de GPU moeilijk maakten om te prijzen, vooral wanneer chiptekorten torenhoge prijzen hebben gedwongen. Nicole Lee droeg de Facebook Portal Go door haar huis en ontdekte dat de functies niet helemaal opwegen tegen de gebreken. Ik volgde de dagelijkse gewoonten van mijn tweelingzus met de Talli one-touch tracker en vond het meer dan ik dacht dat ik zou doen, en Cherlynn Low ontdekte dat ze niet helemaal verkocht was op Microsoft’s nieuwste Surface Duo 2 opvouwbare smartphone.

  Microsoft Surface Duo 2 heeft het nog steeds moeilijk

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Cherlynn Low geeft meteen toe dat de Surface Duo 2 een frustrerend apparaat is, ondanks upgrades van de camera’s, software en prestaties.De nieuwste versie biedt een gecombineerd 8,3-inch scherm en draait op Android 11. Cherlynn zegt dat de hardware aantrekkelijk is met een indrukwekkend dun profiel en een slank silhouet. De unieke resolutie van 1.892 x 1.344 produceerde een aantal vreemde beeldverhoudingen, maar over het algemeen breidden apps zich uit om het hele scherm te bestrijken wanneer de automatische spaninstelling was ingeschakeld.

  Hoewel Cherlynn de verversingssnelheid van 90 Hz leuk vond, waren de mooie AMOLED-panelen en de videokwaliteit, was ze teleurgesteld dat de Duo 2 in gesloten toestand geen functionaliteit had, omdat hij, in tegenstelling tot concurrerende smartphones, geen extern scherm heeft. Ze ondervond ook af en toe softwareproblemen: het systeem vereiste regelmatig herhaalde tikken om te registreren, en de gebruikersinterface was kieskeurig met op swipe gebaseerde navigatie. Maar ze werd het meest teleurgesteld door de camera, die de camera’s aan de achterkant uitschakelt, afhankelijk van de positie van de telefoon. Uiteindelijk kon ze het apparaat alleen maar aanbevelen aan diegenen die echt een telefoon met twee schermen nodig hebben en $ 1.500 over hebben.

  AMD’s Radeon RX 6600 zou niet je eerste keuze moeten zijn

  AMD Radeon RX 6600Devindra Hardawar/ Dit maakt het moeilijk om aan te bevelen, vooral omdat er geen manier is om in te schatten hoeveel de kaart zal kosten vanwege het wereldwijde chiptekort en de stijgende prijzen.

  Tijdens het testen ontdekte Devindra dat de RX 6600 een capabele game is kaart. Het bereikte 120FPS in Destiny 2 met maximale graphics, maar struikelde toen hij het spel naar 1440p duwde. Evenzo bereikte de GPU tijdens de Hitman 3-benchmark een respectabele 138 fps in 1080p, maar haperde opnieuw toen Devindra hem naar 1440p duwde. Hij zegt dat de RX 6600 voor sommigen een upgrade zou kunnen zijn vanwege het Smart Access Memory, waarmee je CPU rechtstreeks het RAM-geheugen van je videokaart kan aanspreken. Anders zegt hij dat de GPU alleen kan concurreren als de markt stabiliseert en de prijs onder de $300 daalt.

  De Portal Go brengt Facebook-videochat overal in huis

  Nicole Lee/

  Nicole Lee keurt de ontwerpupdates van Facebook’s Portal Go goed, die nu een afgeronde hoek heeft van een grijze stoffen behuizing.

  Gedeeltelijk tablet en deels slim display, de Go touts slimme camera-tracking via de 12-megapixel groothoeklens die AI-aangedreven technologie gebruikt om automatisch te pannen en zoomen om je in beeld te houden. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere mensen in beeld te krijgen tijdens een gesprek en het werkt ook in apps van derden.

  Nicole zegt onder de indruk te zijn van de videomogelijkheden van het 10,1-inch scherm, dat heeft dezelfde resolutie van 1280 x 800 als eerdere Portal-apparaten. Ze was vooral blij met de adaptieve verlichtingsfuncties zoals de nachtmodus, die de hoeveelheid blauw licht in de avond vermindert. Het biedt ook fatsoenlijk geluid dankzij de twee luidsprekers met volledig bereik en subwoofer, zodat het in een mum van tijd ook als draagbare luidspreker kan worden gebruikt. Nicole slaagde er ook in iets meer dan zes uur uit de batterij te persen – meer dan de beweringen van het bedrijf van vijf. Desondanks zegt ze dat Go alleen je beste keuze is als Facebook Messenger en WhatsApp je primaire video-oproepdiensten zijn.

  Talli’s one-touch tracker maakt het gemakkelijk om de gewoonten van kinderen vast te leggen

  Talli Baby One Touch TrackerTalli Baby

  Hoewel ik de hardware van Talli Baby die ik gebruik om de dagelijkse gewoonten van Talli Baby te volgen, leuk vind,

  Ik moet toegeven: ik vond het een stuk nuttiger dan ik dacht. Op een knop kunnen drukken om een ​​medicijn of flesje te loggen zonder mijn telefoon te openen, een app te starten en details in te voeren, was een welkome opluchting.

  De Talli-tracker kan ook worden gekoppeld aan een app die registreert en brengt de dagelijkse activiteiten van uw kind in kaart. De app staat op zichzelf, wat betekent dat je de fysieke tracker niet hoeft te kopen om hem te gebruiken, en er is geen abonnement vereist om toegang te krijgen tot functies of gegevens. Als u het apparaat krijgt, werkt het op AA-batterijen en kan het vrijstaand worden gelaten of aan de muur worden bevestigd. Ik geef toe dat ik het moeilijk had om de exacte locatie voor de Talli te vinden. Het grijpen resulteerde vaak in een onbedoelde druk op de knop, maar dat deed niets af aan het nut ervan. Het kan ook samenwerken met een Alexa-vaardigheid waarmee ouders gebeurtenissen kunnen loggen door te zeggen: “Alexa, vertel Talli Baby dat Sam een ​​fles had.” Voor $ 99 is het een beetje prijzig voor een apparaat met één functie, maar als je op zoek bent naar een routine om de gewoonten van je baby vast te leggen, kan het dingen handiger maken.

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]